reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie dziewczyny.Ja tak jak wy mam nieprzespna noc,mam za duzo mysli w głowie,az sie nie chce wierzyc.Kochana jestesmy z Toba i nie opuszczaj nas pisz smiało wszystko co ci lezy na serduszku a my z miła checia przeczytamy doradzimy podniesiemy na duchu,wierzyc sie niechce,ale trzeba życ dalej,wierze ze juz niedługo w Twoim brzuszku zamieszka malutki Antoś i wszystko bedzie dobrze.Ja juz mam mieszkanko posprzątane,ale wole sie oszczedzac,za tydz mam wizyte,a tez sie martwie o mojego małego i kazdy ból lub zakłucie martwi mnie czy wszystko jest ze synusiem dobrze.

reklama
Eh, już się trochę uspokoiłam, wiec piszę, M jak przyszedł do domu, to się mu wypłakałam, do tego stopnia że musiał mnie uspokoić mała dawka relanium....zabrał na zakupy i już jest lepiej(co nie znaczy że nie jest mi ciężko i że nie myślę), później idziemy do kina, kochany:***

Czesc Dziewczyny!
Mississ podziwiam Cię, że tak dzielnie sie trzymasz! I tak trzymać! Trzeba być dobrej myśli , wtedy napewno wszystko sie ułoży...Zycie bywa czasem okrutne strasznie...ale widocznie tak miało być!Zaglądaj jak najczesciej ,bo my tu strasznie przezywamy i martwimy się!
Ja juz posprzatalam, zrobilam zakupy, rano bylam u fryzjera, zeby chociaz troche poprawic sobie humorek, a teraz czekam na M i idziemy na urodzinki.

Ja bioreNospe 2 razy dziennie ale na przemian z Duphastone. Np o8 rano Duphaston a o 12 nospa forte. Powiedział ze w nocy w razie potrzeby moge wziasc dodatkową dawke nospy.

mam pytanie do dziewczyn które lykaja no spe..w jakich dawkac ja przyjmujecie i jak czesto? mam teraz dziwne niby bole/niby skorcze i chcialabym wziac..chociaz mysle ze i tak pojade wkrotce na izbe...mecza mnie okropne bole krzyza, takie mocne, ale tepe..boje sie ze to skorcze skracajace szyjke:(((((

Maksymalnie zwykłej no-spy mozesz wziąć 6 tabletek. Ja na poczatku bralam 3x1tabletkę ale jak sie bóle pojawią to mam brac 3x2tabletki no i magnez.

Missiiss też myślę cały czas o tobie... tak mi żal. Jeśli mogę zapytać, to masz może jakąś opiekę lekarza? Wiesz jakiś psycholog... moja koleżanka też straciła dziecko (przy porodzie odkleiło się łożysko) i powiedziała, że takie rozmowy troszku łagodzą ból... dobrze, że masz kochającego męża (skąd on dorwał truskawki :eek:)

Wiajcie,
ja biorę teraz nospe 3 razy dziennie. Trochę mi twardnieje brzuch i w poniedziałek idę do gina zobaczyc czy wszystko ok. W każdym razie jak dzwoniłam w czwatek, to kazał mi brać 3 razy i odpoczwać, a w razie czego jechać do szitala, żeby zbadali.

reklama
dzieki dziewczyny ..zaraz zaaplikuje sobie tabletke bo rzeczywiscie nie do wytrzymania sa dla mnie bóle i to krzyzowe:////// jak do rana sie nie poprawi to pojade do spitala bo teraz nawet usiasc nie moge zaraz brzuch twardnieje a krzyz rwie jak..cholera:/

Do góry