Tabasia
Podwojna marcowka :)
Uffff nadrobilam kilkanascie stron :-)
Wczoraj bylismy na "This is it" i chyba Alexowi sie podobalo, bo sie wiercil i kopal caly czas Lubi Michaela tak jak mamusia
A szefowa masz koszmarna Ionka Wspolczuje!
Gratuluje syneczka i witam jak na razie w naszym skromnym w gronie
Spadam spac kobitki ;-) Do juterka :-)
Wczoraj bylismy na "This is it" i chyba Alexowi sie podobalo, bo sie wiercil i kopal caly czas Lubi Michaela tak jak mamusia
Irole? My mamy caly blok Polaczkow i tu dopiero sa jazdy i imprezy calotygodniowe Chociaz ostatnio sie uspokoili, bo dzwonilismy codziennie ze skarga do agencji.słuchajcie, mam nienormalnych sąsiadów o 3:30 rano mieli taka kłótnię, że mnie obudzili. wrzeszczeli na siebie, trzaskali drzwiami i szafami, cos rozwalali, cos im sie potłukło..........
po godzinie cisza, ale ja od tej 3:30 nie śpię
A szefowa masz koszmarna Ionka Wspolczuje!
Oj jak ja bym tak chciala. Na sama mysl o porodzie swieczki mi w oczach stajaMentol 0,40 g
Mnie jakoś porody nie przerażają, nie wiem czemu ale wiem że dam rade, pomimo ogromnego bólu zapewne,ale jakoś jestem optymistycznie nastawiona, może strach przyjdzie później...
Witaj, witaj :-) Ja tez mam termin na 21 marca :-)Cześć dziewczyny:-), dopiero dotarłam na forum i uczę się obsługi , jakby jakaś gafa to sorki . W końcu znalazłam chwilkę aby do Was dołączyć . Mój termin 21 marca, to moja pierwsza ciąża . Termin mi bardzo odpowiada tak na pierwszy dzień wiosny . Nadrabiam zaległości i zagłębiam się w wasze forum - ale czas mi za bardzo nie pozwala - praca , a jak wracam to padam ze zmęczenia i ciągle prawie śpię. Co jakiś czas postaram się tutaj zajrzeć , a może uda mi się też systematycznie - choć mało czasu spędzam przy kompie.
Zawsze mialam duzo bakterii i nigdy mi nie kazali tego leczyc. Nigdy tez nie mialam zadnych problemow z ukladem moczowym. Dziwne...witajcie
ja mam plan zaraz wlasnie zawiezc moje siuski do badania zeby sie upewnic czy wszystko jest ok, mi od jakiegos czasu wychodzi ze mam duzo bakteri, ale jak do tej pory zadn lekarz mi nic na to nie przepisal, to nie wiem czy to normalne ze kobietom wychodzi duzo bakterii w moczu
Ja tez biore magnez z wapniem raz dziennie. I jak na razie skurczow nie mam, ale drga mi jakis miesien na przedramieniummmm zjadłam właśnie łososia w jarzynach... niebo w ustach. Synek też szamał jak szalony
dziewczyny kiedyś pisałam, że mam kurcze łydek i boli mnie głowa, biorę magnez i mi to przeszło... ale cholernie "skacze" mi oko... wiem że to też ma związek z brakiem magenezu ale skoro go biorę to czemu mi się to pojawiło? tak mi czasem skacze, że chyba kiedyś wyskoczy
Piekne podejscie Mirosia :-) Tez bym tak chciala. Niestety jakos ciezko to zmienic.Przed chwilą przeczytałam cały nasz wątek "poród sn czy cc?".. uwielbiam czytać historie z porodów To jest takie wzruszające. Ja się porodu nie boję. Wiem, że mogę wytrzymać dużo nawet jak boli jak cholera. Tym bardziej, że ten ból ma sens Bo rodzimy wtedy nasze skarby:-):-) I to jest moim zdaniem w tym wszystkim najważniejsze, żeby skupić się na tym, że przychodzi na świat nasze dziecko, a nie na tym, że bolo jak cholera
Ciekawe, czy w trakcie porodu też będę taka mądra hehhehe
Ale przynajmniej teraz przez całą ciąże nie będę się stresować porodem. Ja to się nie mogę go już doczekać
Gratuluje syneczka i witam jak na razie w naszym skromnym w gronie
Spadam spac kobitki ;-) Do juterka :-)