missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
jesli to zalezy tez od ulozenia dzidzi to ok ale jak juz wczesniej pisalam zawsze moglam wyczuc... a czasem mnie pobolewa brzuch ale wydaje mis ie ze to moze byc pecherz bo boli najczesciej jak wyjde juz z kibelka... poprostu nie wymyslam tylko stwierdzam co zauwazylam... wiecie jakos nigdy mi doktor nie mowil o dl szyjki i czy jest w porzadku a ja nigdy ni epytalam a tu duzo dziewzczyn pisalo o dl. itp.... no nic jutro chyba sobie wizyte zrobie a nie tylko zwolnienie z reszta nie wiem zczy mi od razu polowkowe by zrobil bo dwa tygodnie temu mialam juz wiec moze nie zrobic ale powiem mu ruchach i tym co mnie nie pokoii i juz...
a mnie dzisiaj znow obudzili robotnicy na balkonie aaggrrrr cholera jasna jak ich nie potrzeba to sa a jak sa potrzebnie to ich nigdy nie ma ehhh wsciec sie idzie nie wiem co dzisiaj caly dzien bede robila.. pewnie jakis spacer do parku jakies zakupy i gnicie w lozku bo maz wraca po 21.00 i czeka mnie samotny dzien no coz takie zycie. dzidziolek pzynajmniej mogl by mnie poszturchac nie czulabym sie taka samotna ;-)
a mnie dzisiaj znow obudzili robotnicy na balkonie aaggrrrr cholera jasna jak ich nie potrzeba to sa a jak sa potrzebnie to ich nigdy nie ma ehhh wsciec sie idzie nie wiem co dzisiaj caly dzien bede robila.. pewnie jakis spacer do parku jakies zakupy i gnicie w lozku bo maz wraca po 21.00 i czeka mnie samotny dzien no coz takie zycie. dzidziolek pzynajmniej mogl by mnie poszturchac nie czulabym sie taka samotna ;-)