reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jesli to zalezy tez od ulozenia dzidzi to ok ale jak juz wczesniej pisalam zawsze moglam wyczuc... a czasem mnie pobolewa brzuch ale wydaje mis ie ze to moze byc pecherz bo boli najczesciej jak wyjde juz z kibelka... poprostu nie wymyslam tylko stwierdzam co zauwazylam... wiecie jakos nigdy mi doktor nie mowil o dl szyjki i czy jest w porzadku a ja nigdy ni epytalam :eek: a tu duzo dziewzczyn pisalo o dl. itp.... no nic jutro chyba sobie wizyte zrobie a nie tylko zwolnienie z reszta nie wiem zczy mi od razu polowkowe by zrobil bo dwa tygodnie temu mialam juz wiec moze nie zrobic ale powiem mu ruchach i tym co mnie nie pokoii i juz...

a mnie dzisiaj znow obudzili robotnicy na balkonie aaggrrrr :wściekła/y: cholera jasna jak ich nie potrzeba to sa a jak sa potrzebnie to ich nigdy nie ma ehhh wsciec sie idzie:confused2: nie wiem co dzisiaj caly dzien bede robila.. pewnie jakis spacer do parku jakies zakupy i gnicie w lozku bo maz wraca po 21.00 i czeka mnie samotny dzien no coz takie zycie. dzidziolek pzynajmniej mogl by mnie poszturchac nie czulabym sie taka samotna ;-):tak:

reklama
no i widzicie jak fajnie posłuchac osób ktore maja podobne sytuacje i wiedza o czym mowie.... fajnie

ja juz nawet imie wybrałam bedzie MAJECZKA :)
no i oczywiscie hehe bez aprobaty (tylko mojej mamuscie sie podoba:), w kazdym razie grzeje mnie to.....

a co do detektora to uwazam go za super sprzet... ja kupilam juz okolo 13 tyg ciazy i co prawda ruchów nie czuje ale tetno slysze i to mnie bardzo uspokaja:)...

pozdrawiam

Witajcie poniedziałkowo!!:-D

Witam Kobietki :-):-):-)
Jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka szczęsliwa. Byliśmy na tym USG i Ginuś bez zarzutów stewierdził ze PIEROŻEK :-D:-D:-D Także dziewczynka :-):-):-):-):-):-) Poza tym wyniki książkowe waży 431i i mierzy 22cm ach modelka z niej będzie ;-) Strasznie sie wierciła i ciężko aż było Ją zmierzyć.
A mój Mąż.... To był bezcenny widok banan od ucha do ucha i jeszcze poźniej mi powiedział że jak zobaczył serduszko to myślał, że jego serce Mu wyskoczy:-):-):-):-)

Wspaniale Kochana:tak::-D JA dopiero 3 listopada ide na wizyte i dostanę skierowanie na usg:tak: Także jeszcze czekania troche mam a tak już bym chciała płec znac:-)

bo nasze chlopaki beda takie ze do rany przyloz haha :-D;-) ja moze sie po jutrze upewnie ze u mnie antek a jak nie to za dwa tygodnie dopiero 3 listopada :-)
gratulacje dzieczynki!!!

jej ale te deektory drogie:szok: na allegro sa za jakies 150...
Ech.. ja 3 listopada dopiero wizyta..:zawstydzona/y::-) Prawda.. detektory drogie, mi tam szkoda kasy na takie coś:-p:-)

Ja mam jeszcze jedno usg w piątek, na szczęście bez badania, a nastepne 13 listopada w piątek:) Nie jestem przesądna, a 13 to moja ulubiona liczba, zresztą moja siostra urodziła się 13 list. w piątek:)
Agniesiak85 to chodzisz do 2 lekarzy ginekologów/ Jednego od usg, a drugi bez usg?

Jestem po USG i wstawię obrazek i wszystko będzie wiadomo :D

17e7d5105c0ab64860869667d87d6bc6.gif

Zdrowe, wszystko na miejscu... :D

Najlepszy mój A.

Spytał się GIN-a :

Gin: - Dziewczynka.
-Na pewno dziewczynka?
Gin: - No na to wskazuje, nic nie wyrosło między nogami :D

hehehehehe:-D:-D:-D

ale śmiesznie faktycznie prawie same dziewczynki sie rodza..... moje 2 kolezanki z terminem na styczen i luty tez beda mialy dziewczynki moja siostra cioteczna tez dziewuszke hehe i znajoma tez obie maja termin na pazdziernik:) takzegirl boom

hello :-)

jejciu... same dziewczynki :-)
ciekawe co bedzie u mnie. w srode mam nadzieje ze sie dowiem.

a ja codziennie, znaczy od dwoch dni, czuje kopanie mniej wiecej w godzinach wieczornym kolo 20-21 :-):-D

kurcze dzisiaj czeka mnie siedzenie w domu, mimo ze mialam isc na zakupy. Rodzinka zostawila mnie bez kluczy :-D ehh..

witajcie
ja mam dzis wizyte u lekarza i mam taką cichą nadzieję, że uda się juz rozpoznac kto mi siedzi w brzuszku, jak tak strasznie chce dziewczynke, mam nadzieje ze sie limit babeczek na marzec jeszcze nie wyczerpał :)

reklama
Cześć dziewczyny!!!
Parę dni mnie nie było na forum, więc będę musiała uzupełnić braki i poczytać co się działo. Z tego co pobieżnie przejrzałam to widzę, że niektóre dziewczyny już poznały płeć i okazuje się że same dziewczynki :-) (wszystkim mamusią córeczek gratuluje). Ja dzisiaj wybieram się na USG, ale dopiero wieczorem no i w końcu się okaże co się w brzuszku kryje:-). Jednak mam przeczucie, że u mnie będzie chłopak. który chyba będzie piłkarzem bo bardzo mnie kopie, co mnie cieszy:-)

Do góry