reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

gratulacje dla mam dziewczynek,kobiety górą, ja w tym tygodniu też mam usg, mam nadzieję,że może sie już coś dowiem choć moje czort tak się ruszają,że trudno odgadnąć ich płeć
pozdrawiam

reklama
ooo to chlopcy to rodzyneczki....... :D jednak wojny nie bedzie w tamtym roku sami chlopcy hihihi wiec kolej na mlodsze dziewuszki....bo ja mam dwoch synow wiec jakas synowa sie tez musi znalezc... :)

Zrobilam piekne czerwone pazureczki mlody spi i swieci sloneczko.....cudnie ...pojde dzisiaj na spacerek jakies zakupki zrobimy....

Witam Was kochane w ten okropny poniedziałek!! :crazy:

Myślałam, że będzie dzisiaj ładniej, a tu lipa :szok:

moniSkaBe pisze:
hello

jejciu... same dziewczynki
ciekawe co bedzie u mnie. w srode mam nadzieje ze sie dowiem.

Wiece no marzec..Dzień kobiet itd :-p To może dlatego? Córeczki robią prezenty mamusiom :-D moniSkaBe ja mam przeczucie, że u Cie też będzie dziewczynka, ale bardzo zdziwiłabym się gdyby był chłopak, bo moje przeczucie, nigdy nie zawodzi :tak:

Kingusia1991 gratuluję córeczki :-D a nie mówiłam? To jest poprostu marcowy boom dziewuszek!! :tak: Jak wszystko dobrze to jeszcze lepiej :-)

ja tez sie urodzilam 13-tego w piatek :-) ale w styczniu :tak:

a mi wyskoczyly okropne pryszcze i sie zastanawiam czy mi doktor nie zmieni diagnozy na dziewuche haha :-D jutro poprosze o podglad jak bedzie chcial :-)

ej to w ogole ktos robi te spis kto co bedzie mial??

Witam robię nam listę z dokłądniejszymi danymi :) mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko, może podpowiecie co mam jeszcze umieścić i jakie dane nasze powinny się znaleźć

Na pewno termin porodu, płeć, imię dziecka, może jeszcze jakieś dane mamusi? imię czy coś jeszcze, proszę o sugestie :)

reklama
Do góry