reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Sylusia witamy i gartulujemy wstaw suwaczki twoich pociech to będziemy na bieżąco:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Dziękuje bardzo za pomoc!Chyba się udało!
Chciałam tylko powiedzieć że widok serduszka tak malutkiego jest przecudowny--mój mąż chyba dopiero dziś jak zobaczył to uwierzył, mimo dwóch kreseczek na teście tydzień temu:):-)

Super suwaczki, jak fajnie opisane, może sama se zmienię na podobne :) mój mąż też jak zobaczy pewnie bardziej weźmie to do siebie, ale jest bardzo szczęśliwy i chciałby tym razem córeczkę :)

joasya gratuluje widoku dzidzi
dziewczynki czy powiedzieliście już swojej rodzince o dzidzi, oczywiście nie licząc M:)

reklama
u nas z przyczyn technicznych (moje leżenie i opieka nad niunią) wiedzą już wszyscy ale to jest bardzo bardzo indywidualna sprawa i chyba każdy musi czuć kiedy czas powiadomić o tym świat:tak:

Do góry