To u nas tez chyba ten tradzik niemowlecy
Ja tez przemywam buzke tylko przegotowana woda. Ale faktycznie niefajnie to wyglada i w dotyku tez :/
Mojej też te na czubku się wytarły:-) Zostały po bokach i z tyłu- zupełnie jak u taty:-)
Tabasia a czy Ty też czujesz takie zgrubienie w ranie tam w środku? Jak dotykam to czuję taki jakby wałeczek. Nie wiem czy tak ma być? Do gina idę 21.
Kasia ulzylo mi, ze nie jestem sama z tymi wloskami ;-)
Co do rany, jak tak macam, to z prawej mam takie jakby zgrubienie na dlugosci okolo 5cm (tak jakbym wiecej skory tam miala ), a pozniej juz jest tylko kreseczka ladnie zagojona i strupek w lewym kaciku, ktory mnie martwi, bo dwa razy juz wyszedl z tamtad szew
W srodku nic nie czuje. Ale najgorsze jest to, ze nadal mnie boli po lewej stronie przy kichaniu
Ide dzis do gin, to sie wszystkiego dowiem.
A Malemu katar schodzi do gardla i ulewa strasznie, w ogole mamy problem z karmieniem, bo nie moze oddychac, dlawi sie i dusi
Jakis koszmar normalnie!! Zarowno on jak i ja nie mozemy juz patrzyc na fride! Tak mi go zal!
Mirosia trzymam kciuki za zdrowko Olka!! Oby szybciutko sie wyleczylo to bioderko.
Dobra ide sie ogarnac jak juz wstalam, a Mlodziez spi. Trzeba pogadac z depilatorem
Milego dnia Mamuski ;-)