ionka
Fanka BB :)
Nie pamietam kto ale zastanwial sie czy nie za poźno robi badanie genetyczne..ja sama zapisałam sie na 12 tc ale wczoraj bylam na usg i kazała mi przepisac sie na 13 bo wtedy najlepiej widac wszytkie parametry wiec glowa o gory-leakrze wiedzą co robią zapisując nas na 13 tc.
...
...
No ale zeby nie była tak pięknie lekarz stwierdział ze mam krwiaka podkosmówkowego:-( o wymiarach 27x11 mm ...
i no wg niej powinnam leżec do 12 tc:-(
Kochana, jak leżeć, to leżeć!!
wiem wiem, że to trudne, mnie osobiście też zawsze gdzieś nosi i nie umiem tak marnować czasu ;-)
a co do genetycznego, to racja, mi też pwiedział, że 13 tydzień jest najlepszy :-)
Ta ciąża mnie wykańcza.. Najpierw ten szpital i ta nerka, a teraz mam zapalenie trąbki słuchowej..
...
...
Dziewczyny, a powiedzcie mi, czy możliwe jest że w 13tc można odczuwać lekkie łaskotanie od środka? Ja mam wrażenie że moja dzidzia jak się wierci to mnie łaskocze.. Ja strasznie delikatna jestem i wyczuwam wszystko.. Hehe
musisz być dzielna choć wiem, że choróbska to nic miłego
co do ruchów, to niby dopiero około 20 tygodnia się coś czuje, ale nigdy nic nie wiadomo :-)
a ja dziś byłam na scanie i nasza dzidzia ma 5,4 cm i spała sobie smacznie z rączkami do góry :-)
musieliśmy ją obudzić, żeby sie odwróciła nieco, nosek piękny ma i kręgosłup ;-) i malutkie nóżki z paluszkami i serduszko biło :-)
ależ ten lekarz mnie wymęczył, na wszystkie sposoby mi machał tą głowicą no ale najważniejsze, że bejbik fajny i zdrowy
potem znowu oglądaliśmy wózki i łóżeczka, ale trafiliśmy do tak drogiego sklepu, że prędko wyszliśmy
za to mamusia zakupiła sobie spodnie, w końcu nie będę cierpieć w przyciasnych i fajną koszulę :-) made in H&M ;-)
także dziś jestem szczęśliwa i tak fruwam sobie gdzieś pod sufitem