blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Czarnuszka, pewnie się już wycwanił, że z butli łatwiej ciągnąć. Możesz tu zapytać:
Karmienie piersią - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Karmienie piersią - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kladziecie majlca ma brzuszek?
mojemu to pomaga. Nawet czasami tak zasypia i tylko baki slychac.
Słuchajcie u mnie jakas masakra.....mały w nocy spał ze mna zreszta jak co noc ostatnio i co pół godziny sie budzil i cos stekał, płakał, przystawiałam go do piersi pojadł 5 minut usnał na 5 minut i znowu to samo. No i o 5 rano dałam mu butle zladł 80 ml i spał do 7 i znowu dałam mu cyca pojadł 5 minut i spi i o 9 to samo ...Je przez 5 minut i śpi...cos jest nie tak. Jak mu dam butelke to spi i spi a z cyca ciagnie chwilke i nie chce wiecej. Wczoraj jak szlismy na spacer to to samo bylo..dalalm mu butle bo se mysle ze jak pojde na dwor na zakupy zacznie plakac to co zrobie nie bede przeciez cyckow wystawiac na dworze. To zjadł troche z cyca i 60 ml z butelki bylismy 2 godziny na dworze przyszłam i tez pojadl chwile z cycka i spał...niewiem o co kaman...niewiem co z moim karmieniem... zaraz sprobuje sciagnac do butelki i zobacze czy wogole cos sciagne...
Konczymy dzisiaj miesiac i nie chce kopnczyc karmienia tak wczesnie...pozatym wogole mam jakos tak w glowie ( chyba sie za duzo naczytalam) ze powinno sie karmic piersia jak najdluzej i cholra mam wyzuty sumienia jak mu daje butle...