peperka
Fanka BB :)
a tez dzwonilas do poradni D (czy poradni K, jakos tak) i tam umawialas patronaz? Kiedy dzwonilas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maz mi mimo wszystko mowi ze powinnam sie troche poswiecic poki co(bo to lepszy pokarm itp), no chyba ze bedzie mnie bolalo czy cos; mysle ze dam sobie jeszcze z tydzien na karmienie piersia, jak bedzie zle to jeszcze potem najwyzej bede odciagac. mam wrazenie ze albo maly gryzie non stop albo cos jest nie tak (ale wyglada ze dobrze lapie piers), bo pieka mnie sutki po karmieniu.
Mam wrazenie ze niedlugo oszaleje od tego myslenia o karmieniu. Od rana do wieczora o tym mysle, zeswirowac mozna. Maz mowi ze wymyslam na sile problemy - pewnie ma racje.
Czekam az ta cholerna polozna przyjdzie (dzwonilam w piatek i ma niby byc w tym tyg, ale cos jej sie nie spieszy), moze powie czy cos robie nie tak?
nie mam sie komu wygadac, wiec was bede meczyc
a tez dzwonilas do poradni D (czy poradni K, jakos tak) i tam umawialas patronaz? Kiedy dzwonilas?