Można, jest bezpieczneJa nie wiem czy Tantum Verde można zażywać w ciąży. Ja miałam dwa razy zapalenia gardła i Propolki ani Angin-Hell niestety nie pomogły, tylko antybiotyk. To może ty spróbujesz, przynajmniej bezpieczne te leki.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można, jest bezpieczneJa nie wiem czy Tantum Verde można zażywać w ciąży. Ja miałam dwa razy zapalenia gardła i Propolki ani Angin-Hell niestety nie pomogły, tylko antybiotyk. To może ty spróbujesz, przynajmniej bezpieczne te leki.
Marcia zapraszam na drożdzówkimam ich z 60
hahaha
D
![]()
Potówki raczej nie robią się na buźce - jest to mało prawdopodobne. Potówki lokalizują się najczęściej na pleckach i pupie a dodatkowo ta część skórki jest zaczerwieniona.A jak wyglądaja te kaszaki????? Bo moja ma potówki, to takie male krosteczki na buźce
Skórka schodzi najczęsciej u takich amlców bo przez 9 miesięcy siedziały w wodzie a teraz sucho ,....norma , trzeba natłuszczać i nie wolno skubac bo moga zrobić sie ranki!moja niuńka ma kaszaki na bużce, ale podobno znikna do paru tygodni
aaa wiecie co, Gabryśce schodzi skóra z rączek i przed ramienia, kremuję ją po kąpieli i w ciągu dnia, a nie widze poprawy, myślicie że to normalne?
Zaraz ide czytac co tam u was... zla jestem na siebei zen ie umiem sie powstrzymac od czytania "opowiesci z porodowki" i jak przeczytalam o moniSceBe to az sie przerazilam... i zimno mi sie zrobilo i w ogole...
a ja właśnie jestem twarda i nie czytam wiadomości z porodówki![]()