reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

młoda mamuśka a słyszałam że są takie ćwiczenia by dziecko sie obróciło jeszcze albo też lekarz może to wykonać ręcznie ale to metody które wiadomo i tak 100% gwarancji nie dają ale może warto spróbować
Nie wiem tylko czy już na to nie za późno.Zresztą przywykam do myśli o cesarce.
Hm...myślę że Kamikaa juz tu nie wróci. Chyba pora przeprosić wszystkie forumowiczki które będą lub juz maja mi to za złe:sorry:
Zastanawiałam się właśnie,czy bardzo się pogniewała...może ochłonie i wróci.
My nasz materacyk z tej folii otwarliśmy bo jakoś octem śmierdział i już jest OK.
Mój materac(pianka)też walił octem:eek:
Kupiliśmy dzisiaj wózek.Miał być beżowy z tego co teściowa mówiła...a jest jasny niebieski:tak:Nie wiem jak można tak kolory pomylić:confused2:Opłacało się go za te 200złotych.Wkleję fotkę na odpowiedni wątek.Poza tym przy okazji odwiedziliśmy teściową,nawet miła była...a to pewnie dlatego,że od lipca jej nie odwiedzaliśmy:-D

reklama
oglądam album lutówek i dziwi mnie ze dzieciaczki na bokach leżą...na pleckach jest najbezpieczniej z głową skierowaną na bok:tak:

reklama
No niektóreu nas martwią się ze dzidzia dobije do 4 kg a tu proszę. Ciekawe co jakby któraś z nas wiedziała że dzidziuś ma ponad 5 kg:szok: Także mamy dzieci które mają około 4 kg moe martwicie sie nic:laugh2: Moja miała 3610 też duża i 55 cm a średnicę główki 35 cm. Też uważam że była duża.

Do góry