ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
A nam mówili aby kąpać do dwa dni, codziennie niby jest za często ponieważ skóra się wysusza, ale codzienna pielęgnacja typu przemywanie oczu, uszek i wszystkich fałdek jest potrzebna każdego dnia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kółko wzajemnego wsparcia, haha Ales mnie rozbawiła tym tekstem, ale dobreee:-)Agniesiak, Patinka jak ja Wam zazdroszcze tych 20tu stron. Ja mam strone tytułową . Ciężko się zabrać jak cholera. Może stworzymy jakieś kółko wzajemnego wsparcia???
moj Karol juz tez sie nie budzi jak sie krece, no chyba ze mocno zastekam, to pyta sie co jest. On znalazl sobie sposob. Spierdziela na drugi koniec lozka, zakrywa glowe koldra i juzJejku, moj M tez jest taki, mowi, ze mam do tego prawo, bo jestem w ciazy i nosze nasze Malenstwo i on sie nie dziwi, ze tak stekam i narzekam. Ciagle mi pomaga (jak jakiemus ulomkowi ) A ja go tylko przepraszam, ze w nocy sie tyle wierce i co godzine wstaje do kibelka i ze on sie nie wysypia. A on do mnie, ze przesadzam i wcale mu to nie przeszkadza. Echhhh Aniol normalnie
a ja czekam na kuriera z moja posciela, wtedy wrzuce wszystko do pralki i ostatnie pranie bedzie zrobione :-)I ja dziś nad oknami myślałam - ale jeszcze poczekam z 1,5 tyg... jak dam radę patrzeć na takie jak sa teraz.
Dziś prasuję ciuszki... i piorę następne
ja jakos nigdy nie moglam ogladac takich seriali z krwia i operacjami. Od razu mnie na wymioty bralo. Fuj.Meg007 ja już 12 odcinków 6 serii Chirurgów obejrzałam i beda duuuuze zmiany ... tak żaluje ze nie mam nastepnych odcinkow ze :-( polecam tez serial Private Practice nawiązuje do Chirurgów - przeplataja sie tam wątki 2 seriali i ci sami aktorzy czasem graja w obu serialach. Też zajebiaszczo sie go ogląda:-)