reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
zaraz napisze do allegro czy oni w ogole maja prawo takie cos zrobic.
Nie zamierzam się sadzic o takie bzdety. W ogole jest cos takiego, ze moga kogos pozwac za wystawienie negatywa? pff..

wedlug mnie, po tym wszystkim oni powinni sie zamknac i schowac glowe w piasek, a nie jeszcze pisac o usuniecie komentarza.

A kase otrzymalam, po 4 dniach upominania sie.
Weż wogóle nie pisz do tego Allegro. Mogą ci nakichać. I do nich też nie pisz i ignoruje te maile. Mnie też sądem straszyli oststnio jak wylicytowali towar odebrali osobiście i na drugi dzisń się chyba rozmyślili i straszyli policją bo ich oszukałam. Odebrali sami osobiście w otwartym pudle:-D:-D:-D
Pisałam do Allegro i powiem ci że oni w takich sytuacjach wogóle nie są pomocni. Ja towaru nie przyjęłam.
A ty uważaj sprawę za zakończoną i niech spadają.:confused2:

Och, doczytałam o Izie - biedna jest taka jak nie wiem :-(
Mnie co prawda pierwszy poród zaczął się od odejścia wód ale mimo że wcześniej twierdzili że się czeka na akcję i nic nie podają to prawie od razu mi w szpitalu dali oxy. A skurczy to durne ktg nie wykazywało wcale i ja też nie czułam nic...

MoniSkaBe...jacy delikatuśni..niech ich cholera weźmie,komentarz się nie spodobał...hahaha..zasłużyli na negatyw to mają.Ciekawe czy każdego tak sądem straszą jak komentarz im nie odpowiada???:eek:

MoniSkaBe...jacy delikatuśni..niech ich cholera weźmie,komentarz się nie spodobał...hahaha..zasłużyli na negatyw to mają.Ciekawe czy każdego tak sądem straszą jak komentarz im nie odpowiada???:eek:

w sumie to wydaje mi sie ze tak.
Nie wierze, ze nikt poza mna nigdy im negatywa nie wystawil. Tym bardziej, ze widzialam u nich na karcie wczesniej negatyw. A teraz najnizsza to neutral i to jeszcze tylko jeden.

Nie wierze, ze nikt poza mna nigdy im negatywa nie wystawil. Tym bardziej, ze widzialam u nich na karcie wczesniej negatyw. A teraz najnizsza to neutral i to jeszcze tylko jeden.
Ja już wcześniej negatywa bym pewnie wystawiła. Daj spokoj tyle cię zwodzili a wiadomo że to zakup potrzebny i ciąża się kończy i gdzie byś miała dzidzię kłaść?? Widać że to jakiś cymbał. Zapomnij już o tym.

No i wszystko na temat...:crazy:Kanciarze.
Przypomniało mi to historię jak kolega usunął mnie ze znajomych na NK bo napisałam szczery komentarz pod zdjęciem u niego.Do chrztu dziecko limuzyną wiózł,więc to skomentowałam a on mimo,że znamy się 10lat nawet cześć mi nie mówi teraz,bo nie chciałam usunąć tego co napisałam.:-D

No i wszystko na temat...:crazy:Kanciarze.
Przypomniało mi to historię jak kolega usunął mnie ze znajomych na NK bo napisałam szczery komentarz pod zdjęciem u niego.Do chrztu dziecko limuzyną wiózł,więc to skomentowałam a on mimo,że znamy się 10lat nawet cześć mi nie mówi teraz,bo nie chciałam usunąć tego co napisałam.:-D
Ten lans na NK to zawsze mnie śmieszył:-D

reklama
Ten lans na NK to zawsze mnie śmieszył:-D
Ja profil usunęłam po tym jak bez wyjaśnienia powodu zerwałam kontakt z kuzynką(wyszło na jaw,że mi tyłek obrabia)..i w odwecie jej ojciec(brat mojej mamy)usunął mnie z konta...powiedziałam DOŚĆ...PRZEGIĘCIE PAŁY SIĘ POROBIŁO.:tak:
Doszłam do wniosku,że z kim chce to znajomość i bez NK utrzymam.

Do góry