reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a mam :-D
dowiedzialam sie w czwartek, ze mam glowke nisko, krotka szyjke i rozwarcie na palec.
no i chyba Ci umknelo, ze czop mi odszedl w piatek :-)
takze, u mnie juz torba spakowana, prawie, jeszcze nie mam wszystkich badan, ale jutro ide robic.

A.. wiem ze juz taki temat byl, ale nie pamietam dokladnie. Tantum Rosa rozrabia sie jedna saszetke na pol litra wody?

moniska jaką masz wade wzroku? i czy robisz badanie dna oka??:eek:

No nie mogę z tej slangiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D

aj tam zaraz ze slangiem :-D:-D:-D
ja nie wiem co sie dzieje ale od kilku dni nosi mojego J na sex...i juz kilka razy mnie pytał czy by mnie czasem nie ukuć :laugh2::laugh2: tylko że on pyta wtedy gdy nie mam ochoty :eek:

oweline pisz - mnie akurat ciekawi CC :-D sama coś czuję, że będę mieć drugie cięcie - bo mój poród jakoś się nie zapowiada...

dodzwoniłam się do przychodni...i zganijcie....
nie ma już miejsc!!!:wściekła/y: no szlak - te babcie już w zeszłym tygodniu się zapisały na dzisiaj!!!!!:crazy: a człowiek chory ma czekać! ale jestem wściekła! Kaszel mam już od piątku wieczora, to kiedy człowiek ma dzwonić!!!!!!!!!! AAAAAAA :angry::angry::angry:

Milkshake przez telefon nic nie załatwisz...najlepiej idz do przychodni i lekarza zapytaj czy Cie przyjmie...najwyżej powiedz że miałaś gorączkę to nie powinien Ci odmówić ;-);-)

Mrowienia ja tez mam ostatnio coraz częściej...czasami nawet w nocy mnie budzą....bo takie uczucie jest nieprzyjemne..dziwny ból.

W dodatku dzisiaj rano zobaczylam, ze mam cale ręce w takich bardzo czarnych pieprzykach!! W poprzedniej ciąży też mi się kilka zrobiło, ale teraz wyglądam jakby ktos mnie prysnął pędzlem z czarną farbą!!!!:wściekła/y::szok: Chyba juz o tym pisałyście wcześniej....ale mozecie mi może wyjaśnic czemu tak się dzieje??:sorry:

Igi ...jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o hormony :-D:-D:-D:-D
mi tak szyję i dekolt wysypało...włókniaki mi się porobiły :sorry: i niestety będę musiała je usunąć po porodzie:confused2:

reklama
Milkshake no właśnie żeby się tylko nie rozchorować na CC bo ani kaszlnąć wtedy :szok::szok:
Przestraszyłaś mnie:-:)-:)-(

ehh to jest jakaś porażka.... człowiek płaci, a wogole z tego nie korzysta bo się nie da!! :no:
już myśle płacić składkę z Lux-Medu dla Olka i niuni jak się urodzi. Bo tam można prywatnie iść i się już nie płaci (ale w wybranych placówkach). TYlko nie wiem ile na dziecko się tego opłaca. Ja mam kartę z pracy i co miesiąc płacę niecałe 10zł.
Ja też mam kartę z pracy, nic nie płacę, bo całość pokrywa pracodawca. Ale mogę sobie dokupić kartę rodzinną za 60 zł miesięcznie i wtedy może korzystać mąż i dzieci :tak:. Tylko mnie by się nie chciało z chorym dzieckiem przez pół miasta jeździć... Kartę i tak planuję wykupić, ale raczej będziemy korzystać ze specjalistów typu ortopeda, alergolog.

No moja tesciowa jest jak anioł....przez 6 lat malzenstwa moze ze 3 razy mnie tylko wkurzyla. Śmieje sie nie raz do niej, ze wolałabym z nią żyć niż z jej synem:-D

Mcgosia, tzn ze standard z tymi pieprzykami?? Tylko zawsze mialam gładką skórkę, a teraz wygladam jak biedrona!!:wściekła/y:

Wczoraj któras z Was podsuneła mi pomysł zeby poogladac CC na youtubie....to byl strasznie glupi pomysł!!!!! STO RAZY LEPIEJ WYGLADA PORÓD NATURALNY!!!!!!!!!!! Nie wiem jak ci lekarze mogą robic takie rzeczy......fuj.....wczoraj jak to ogladałam to mi sie niedobrze zrobilo i słabo...nie wiem jak przeżyję tą swoją cesarke:-:)-(

Igi z tymi pieprzykami to różnie u różnych dziewczyn...jednym wyskakują innym nie... ale kilka marcówek pisało że tez mają :tak::tak::tak:

No to ja też jestem wysypana tymi kuleczkami.Ale na szyji:angry::angry:
Mcgosia tak to już z tą ochotą jest. Jak winko można było wypić to ochota przychodziła w tym samym momencie. A tak:no::no::no:...

Ja do pierwszej cesarki podeszłam na "luzie", nie była planowana więc nie miałam czasu się odpowiednio(czytaj negatywnie) nastawić, teraz już niestety wiem co mnie czeka i boje się bardzo, ale mam sposób na to : po prostu o tym nie myślę:-p:-p

reklama
Wiecie co???
Mimo wszystkiego to mi będzie baaaardzo brakowało ciąży:tak: Lubię być w ciąży. Nie planuję więcej dzieci i tak już jak kończy sie ta ciąża to mnie taka dziwna nostalgia ogarnia. Zawsze wszyscy tacy mili i życzliwi i rodzinka też skakała dookoła mnie. Ah.... coś w tym jest. No i wogóle:tak:

Do góry