reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No moja jedna torba tez całe studia licencjackie przeżyła i noszę ją do tej pory:tak::-)
No ja zamówiłam.. ten turkusik mnie powalił na kolana a wiem, że jakościowo tez będzie dobra, więc pochodzę z nią sporo czasu pewnie;-)

reklama
Tak sobie właśnie myśle..może siostra mi opust odejmie i wyjdzie troszke taniej i zaszaleje w następnym zamówieniu hehe. Tylko mnie juz czeka wizyta u fryzjera 24 lutego. Bede farbować i obcinać no i zaś 100 zł nie moje ale ja tylko jednej fryzjerce ufam hehe układala mi fryzurke do ślubu itd wiec warto wydać :tak: a ta torba mnie strasznie kusi...kolor ma zajeb... aaaaaa :-):-):-)

Tak sobie właśnie myśle..może siostra mi opust odejmie i wyjdzie troszke taniej i zaszaleje w następnym zamówieniu hehe. Tylko mnie juz czeka wizyta u fryzjera 24 lutego. Bede farbować i obcinać no i zaś 100 zł nie moje ale ja tylko jednej fryzjerce ufam hehe układala mi fryzurke do ślubu itd wiec warto wydać :tak: a ta torba mnie strasznie kusi...kolor ma zajeb... aaaaaa :-):-):-)
Mnie też skusił ten kolor no i wzór taki worek, hehe:-) W sam raz na wiosenne spacerki:happy: No pewnie jak masz siostrę to może jakiś upust Ci da;-):-)
A do fryzjera tez bym poszła, ale nie wiem co na tej głowie zrobic:-p Pewnie zapuszczę jeszcze wloski i potem pomyślę. Bo farbowac to ja już nie chce.. mam czarne, ładne swoje więc chyba nie będe farbki nakładac;) Raz tylko w życiu farbowalam;-)

witajcie
moj maluszek wczoraj wyjątkowo mocno sie wiercil ogolnie to wydaje mi sie ze teraz dosc duzo sie rusza i wypina, i kilka razy na dzien lapie go czkawka :-) male biedactwo, ale to dobrze ze go lapie plucka mu sie rozwijają :)

tak piszecie o tych torebkach to ja jestem rekordem w niszczeniu torebek bo ze dwie na rok zawsze musze kupic bo sie tak szybko rozwalają jakiegos pecha chyba mam

wczoraj pojechalismy z M kupic aparat fotograficzny i chcielismy go wziac na raty i wyobrazcie sobie ze juz tyle razy bralam na raty w tym sklepie a moja pensja starczylaby na ten aparat i jeszcze by mi zostalo i odrzucili moj wniosek, potem mąz na siebie wziął ale przyszla wiadomosc ze dzisiaj do 12 beda rozpatrywac wniosek i juz pani dzwonila ze jemu zaakceptowali dziwnie w tym naszym kraju sie dzieje, ale kobitka mowila ze teraz bardzo duzo wnioskow odrzucają i w sumie nie wiadomo z jakiego powodu bo ludziom sprawdzonym zawsze spłacającym te raty z dobrymi zarobkami

ja tez postanowilam ze w przyszlym tygodniu wybieram sie do fryzjera tylko nie wiem do ktorego :-D do swojej stalej fryzjerki nie pojde bo ona jest w gorzowie a ja juz nie czuje sie na silach jechac, a ostatnio jak bylam u rodzicow to troche jeszcze za wczesnie na fryzjera mi bylo,
kolo mnie jest taki koles tylko on ma chyba jeden z najdrozszych zakladow w poznaniu bo jak kiedys robilam farbowanie calych wlosow i podciecie to placilam cos kolo 220 -240 zł no i on liczy ile materialu zuzyje a ja mam mnostwo wlosow na glowie strasznie geste mam, tym razem chce pasemka robic na odrostach wiec moze wyszloby mniej
no i jeszcze moglabym jechac do mojej siostry 25km za poznan ona tam ma jakąs dobrą fryzjerke i niedrogą i tylko samochodem to juz sama nie pojade a ona musialaby mnie tam odebrac i zawiezc wiec nie wiem czy chce jej az tyle glowe zawracac

Tak, trzeba do szpitala na oddział iśc na ktg. Ale ja i tak do szpitala chodze do gina, wiec nie ma różnicy;-)
to niedobrze, bo jak mi kaze zrobic KTG to musze jechac do szpitala 40 km :-D
wczoraj pojechalismy z M kupic aparat fotograficzny i chcielismy go wziac na raty i wyobrazcie sobie ze juz tyle razy bralam na raty w tym sklepie a moja pensja starczylaby na ten aparat i jeszcze by mi zostalo i odrzucili moj wniosek, potem mąz na siebie wziął ale przyszla wiadomosc ze dzisiaj do 12 beda rozpatrywac wniosek i juz pani dzwonila ze jemu zaakceptowali dziwnie w tym naszym kraju sie dzieje, ale kobitka mowila ze teraz bardzo duzo wnioskow odrzucają i w sumie nie wiadomo z jakiego powodu bo ludziom sprawdzonym zawsze spłacającym te raty z dobrymi zarobkami
ja mialam tak z laptopem. w roznych bankach bez podania przyczyny odmowili mi rat. W koncu dobrze sie skonczylo, ze nie wzielismy tego laptopa. Ale nie wiadomo dlaczego odrzucali moj wniosek.
:eek:
Nawet moja ciocia pracujaca w banku sie dziwila dlaczego to robia.

No ja fryzjerke mam zaraz za moim blokiem za rogiem:-) no i przede wszystkim to ma tanio bo za podciecie, wymodelowanie, ułozenie bierze 20zł:tak: za farbę tez niewiele drożej, może z 50zl. A ścina, farbuje bajerancko:tak:

jest taki koles tylko on ma chyba jeden z najdrozszych zakladow w poznaniu bo jak kiedys robilam farbowanie calych wlosow i podciecie to placilam cos kolo 220 -240 zł no i on liczy ile materialu zuzyje a ja mam mnostwo wlosow na glowie strasznie geste mam, tym razem chce pasemka robic na odrostach wiec moze wyszloby mniej

O matko, a gdzie jest taki drogi fryzjer??? :szok:

Ja kiedyś dałam się nabrać i poszłam do bardzo znanego salonu na Krysiewicza, i po raz pierwszy w życiu złożyłam reklamację na fryzurę... Obcinali mnie ponownie już za darmo, ale biorąc pod uwagę te koszty i ten stres nigdy już tam nie wrócę... :no:

reklama
moniSkaBe - a nie masz gdzieś w poblizu gabinetu ginekologicznego? Niektórzy mają aparaty w gabinetach. Tyle ze za to byś musiała pewnie zapłacić, a tak jak do szpitala to darmo ci zrobią

Do góry