reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja też mam nie poprane nic, nie spakowana jestem... odmawiam rodzenia przed 6tym marca, i to popołudniu ;-)
Taa, gdyby tylko dało się wybrać termin ;D
moniat84
Fanka BB :)
Normalnie hurtowo się rozpakowujemy:-)
Ja też raczej w lutym nie urodzę, wręcz przeciwnie, boje się, że będzie po terminie, oby nie w Wielkanoc
Właśnie przeczytałam. A miała nadzieję ze to fałszywy alarm. Chyba miała bóle od krzyża. Ale najważniejsze ze z nimi wszystko dobrze
Chyba nie ma dnia już bez porodów. Ile nas jeszcze "aktywnych zostało"? Zostanie któraś na marzec?
Ja też raczej w lutym nie urodzę, wręcz przeciwnie, boje się, że będzie po terminie, oby nie w Wielkanoc
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Ja też na marzec bym chciała - np na 8 ;-), ale mała chyba nie chce tyle siedzieć. Wczoraj mój synek podniósł mi bluzke (jak usłyszał że do męża mówię że mała chce juz wyjść, ale dobrze by byo zeby zaczekała chociaż tydzień jeszcze) i zaczął całuski w brzuchol dawac i mówi że będzie pilnował zeby nie wyszła jeszcze
Mam nadzieje ze tak samo bedzie kochał siostrzyczke jak się urodzi
A Ionka biedna z tym krwotokiem... Moj koleżanka z pracy też miała i chcieli jej krew przetaczać. Ale nie zgodziła się i tylko jej żelazo w zastrzykach podawali i byo ok. Ale jak wstała za wcześnie to zemdlała i strasznie na nią nakrzyczeli że sie podniosł
Mam nadzieje ze tak samo bedzie kochał siostrzyczke jak się urodzi
A Ionka biedna z tym krwotokiem... Moj koleżanka z pracy też miała i chcieli jej krew przetaczać. Ale nie zgodziła się i tylko jej żelazo w zastrzykach podawali i byo ok. Ale jak wstała za wcześnie to zemdlała i strasznie na nią nakrzyczeli że sie podniosł
Normalnie hurtowo się rozpakowujemy:-)
Ja mam tak samo...boję się, że będzie świąteczne dziecko
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
ja moge na koniec lutego urodzic wcale sie nie obraze albo 8 marca hehe w dzien kobiet
reklama
moniazuber
=)
myślałam dziewczyny, że mamy kilka falstartów
a tu widzę, że zwyczajnie rozwiązał nam się worek i teraz już tak będzie, że wątek "wiadomości z porodówki" codziennie przyniesie nowe informacje o rozpakowanych
tak już więc pozostaje mi życzyć Wam wszystkim
szybkich porodów bez komplikacji
i zdrowych maluszków ;-)
bo żadna z nas "nie zna dnia i godziny..."
a tu widzę, że zwyczajnie rozwiązał nam się worek i teraz już tak będzie, że wątek "wiadomości z porodówki" codziennie przyniesie nowe informacje o rozpakowanych
tak już więc pozostaje mi życzyć Wam wszystkim
szybkich porodów bez komplikacji
i zdrowych maluszków ;-)
bo żadna z nas "nie zna dnia i godziny..."