reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja czasem wyłączam forum bo jak czytam to się boję:szok:
W 40 tygodniu wejdę na wątek porodowy i po przeczytaniu napewno zacznę mieć regularne skurcze:-D

reklama
Jacie, następna się szykuje? Przerażacie mnie:szok:

Pocieszam się, że u mnie do tej pory szyjka długa, zamknięta i nic się nie zanosi.
No, ale ja mam jeszcze naprawdę dużo czasu, nie mogę teraz urodzić. Przynajmniej do tego 36 tc.

Mi też się jakieś dwa "pieprzyki" pod piersiami pokazały, ale jakoś nie zwracałam na to uwagi.

A co do muzyki zza ściany, to ja mam starą sąsiadkę, dzieli nas ściana gipsowa i słyszę jej radio maryja:no:

hej

kurcze laski co sie dzieje , rozkrecilo sie na dobre widze

jak dla mnie to ionka juz urodzi, bo to wyglada jakby jej normalnie wody odeszly i teraz sie porod rozkreca
zreszta mnie podczas calego porodu wogole brzuch nie bolal tylko plecy i tylek... to troche skurczy nie przypomina... troszke za wczesnie ale tragedi nie ma
tak czy siak trzymam kciuki za pozytywne zakonczenie

odezwe sie pozniej co Bartek na kolanach

Moj lekarz optymista mi dzisiaj powiedzial ze w sumnie jakbym dzisiaj urodzila to juz nie ma strachu...:szok: Nie dziekuje, poczekam do marca....;)

ojj... chyba bedzie mnie brzuch bolal.

w ciagu pol godziny zjadlam:
kawalek kielbasy z musztarda, ze 2 garscie kapusty kiszonej, marchewke i ciasto z serem :-D
a .. i popilam Zbyszko Grejfrutowym :-D

moze ionce cos dadza na powstrzymanie porodu, choc tak naprawde to juz niby bezpeiczn ytydzien jest...
Tak czy inaczej trzymamy kciuki i jak ktos do niej bedzie pisal to niech to jej wlasnie napisze :tak:

reklama
Do góry