reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam
Sporo mnie nie było, bo nie mialam komputera. Jak was teraz nadrobię:szok:
Mnie się coś w brzuchu miesza i boje się że to grypa żołądkowa - cała rodzinka w weekend chorowała, no a my zaglądaliśmy do nich w niedziele
Ja jeszcze tydzień na lekach mam być i odstawiamy...

reklama
moniazuber Sto lat!!!! Sto lat!!!!Sto lat!!!!Sto lat!!!!Sto lat!!!!Sto lat!!!!Sto lat!!!!

4789124_tort.JPG

Dzien doberek

u mnie nocka nie najgorsza, M wrócił rano z pracy i spi, i przeziębił sobie stawy:-(
agus-kuruj się i nie daj się choróbsku;-)
3mam cały czas kciuki za madzie i rybke:tak:

jeju jak ja bym chciała wyskoczyć już z tego brzucha, i mieć małą przy sobie, eh...

a no tak manizuber ma urodzinki, widziałam na NK:tak:
Sto lat sto lat, niech żyję żyje nam:-D
Wszystkiego naj naj naj słodszego kochana z okazji hmmm 18 urodzinek;-)

Część dziewuszki:)
Ja już męża wyprawiłam do pracy, a teraz męczę się ze zgagą:(
Co do wczorajszego tematu rozstępów to ja na razie nie mam odpukać- ale chyba dlatego, że smaruję się 2 razy dziennie. Jakbym tego nie robiła to na 100% bym miała, bo mam straszne skłonności. Jednak smarowanie naprawdę może zdziałać cuda...

Jak mi się dzisiaj dobrze spało:) Przez całą noc śniłam o batonikach czekoladowych i nuteli. Ostatnio mam problemy z pohamowaniem się od tych smakołyków. Ale walczę ze sobą jak mogę!!!

Wczoraj wieczorkiem byłam na zakupach i już dokupiłam chyba wszystkie potrzebne rzeczy do torby szpitalnej. Teraz ostatnie pranko i można zamykać sprawę torby.:):rofl2:

Miłego dzionka życzę Wam i brzuszkom!

Cześć dziewczynki ja już po badankach, krew oddana :tak: oczywiście dwa razy mnie kłóli bo lecieć nie chciała :wściekła/y:
Teraz chwila odpoczynku po śniadanku i ruszamy do Chorzowa a tak mi sie chce spać :tak:

Cześć! :-D
jak zwykle spałam na raty i wstałam przed 10tą :-D

jestem juz po śniadaniu i zaraz szykuję się na pocztę.

moniazuber
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! 100 LAT!

:-):-):-)

Cześć dziewczyny!!!
U mnie nocka minęła średnio, długo nie mogłam usnąć no a jak już usnęłam to budziłam się co trochę na siusiu.:wściekła/y:
Moniazuber wszystkiego naj z okazji urodzin , szczęśliwego i krótkiego rozwiązania.

reklama
Do góry