aneczka2405
Fanka BB :)
Strasznie duża biorąc pod uwage ze mam 160cm wzrostu a powiedział że jesze poł kg podrośnieSuper, ze wszystko ok :-)
Dzidzia duza. A na kiedy masz termin?
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie duża biorąc pod uwage ze mam 160cm wzrostu a powiedział że jesze poł kg podrośnieSuper, ze wszystko ok :-)
Dzidzia duza. A na kiedy masz termin?
Strasznie duża biorąc pod uwage ze mam 160cm wzrostu a powiedział że jesze poł kg podrośnie. Termin z miesiączki mam na 2 marca ale lekarz powiedział że w lutym Dzidzia bedzie już z nami tylko ciekawa jestem kiedy :-) Juz od miesiaca mnie krocze boli pachwiny, cięzko mi sie ubierac bo jak napinam miesnie to ból jest nie do wytrzymania, ale lekarz powiedział zebym nie brala nic przeciwbolowego bo już ciąza donoszona wiec po co przedłużać.
kurcze.. mnie strasznie stresuje waga dziecka..
ciekawe co mi dzisiaj gin na to powie.
wiem , ze to wszystko orientacyjnie jest. Ale mnie Pani ktora robila usg w 31 tyg powiedziala z przerazeniem ze bardzo duze dziecko i moge miec problemy z urodzeniem. Ze mam pamietac, zeby mnie dobrze zmierzyli przed porodem w szpitalu czy dam rade naturalnie![]()
No ja jak pytałam przed USG wczoraj mojego gina jak myśli że urodze to stwierdził że zdrowa ze mnie kobietka i silna wiec napewno naturalnie no ale jak zobaczył tego pulpecika naszego to stwierdził... Niczym sie Córciu nie przjmuj jak bedzie trzeba to wyciągniemy opracyjniepewnie sam sie przeraził i dodał gdzie On sie mieści
![]()
kurcze Tabasia nie mow o jedzeniu, bo ja to dzisiaj zwariowalam.
Zjadlam juz od rana 2 kanapki z szynka, salata i ogorkiem, wypilam herbate, i przegryzlam to platkami na mleku. Po 2 godzinach zjadlam 2 kanapki z maslem i dzemem, no i 8 pyz z miesem.
I.. nadal jestem glodna.. kurcze
z reguly to do tej godziny jem polowe mniej..![]()
Eee a czego mam sie uczyc? Egzamin magisterski mam z całego programu studiów wiec przeciez sobie tego nie będę powtarzacWiem że na niektórych uczelniach daja jakies pytania do przygotowania albo cos, ale my wiemy tylko ze jedno pytanie bedzie kierunkowe, jedno ze specjalizacji i jedno z pracy magisterskiej- wiec nie mam sie czego uczyc- raczej modlic zeby spytali o cos o czym mam jakies pojecie
![]()
Moniskabe na pocieszenie napisze, ze ja tez miewam takie dni, ostatnio to nawet coraz czesciejJem wszystko co pod reka
Najgorsze jest to, ze pojdzie mi teraz ostro w doopsko, bo malo sie ruszam![]()
heh
pociaszajacy![]()