reklama
neska11
Igi 04' Błażej 10'
A mój listonosz też już na mnie dziwnie patrzy,co dzień z jakąś paczką Ostatnio to proszę by sprzedawcy wysyłali je na adres mamy ,ale nie wszyscy się słuchają.
Dodam,że mam bardzo dziwnego listonosza, taki mały typek z rozbieganymi oczkami
I ma do mnie pretensje, że te paczki musi do mnie nosić
Dodam,że mam bardzo dziwnego listonosza, taki mały typek z rozbieganymi oczkami
I ma do mnie pretensje, że te paczki musi do mnie nosić
U mnie dziś skurcze spokoju nie dają , od popołudnia co jakiś czas co chwila skurcze i to takie bolesne , że to ani się położyć ani nic . Brałam tą pieporzoną no spe i nic , tak sobie myślę że to może już czas wuybierać się na porodówkę
Mój M to tak panikuje że szok , wpycha tylko we mnie co chwila no spe , leży zestresowany na łóżku biedaczek i nie wie co ze sobą zrobić
Na porodówce to ja bym z Niego nie miała żadnego pożytku jak tak miałby mnie wspierać
Mój M to tak panikuje że szok , wpycha tylko we mnie co chwila no spe , leży zestresowany na łóżku biedaczek i nie wie co ze sobą zrobić
Na porodówce to ja bym z Niego nie miała żadnego pożytku jak tak miałby mnie wspierać
Moni27
Monika
mag007 no toż się dzisiaj nalatałaś współczuje ja to bym chyba na 4 piętro wogóle nie wlazła :-)
katrinka7 to ja mam na odwrót ciśnienie w domku zawsze wyższe niż u lekarza dziwne bo zawsze się stresuje przed wizytą
xXxIzuLQaxXx współczuje tych wszystkich przeżyć brak słów
rybka_24 super że po usg w miare oki
Kurcze chyba więcej dzis nie nadrobie nie dam rady, szczególnie że gdzies po drodze mowa o ciastach i ślinka mi poleciała a w domu nic słodkiego nie ma
katrinka7 to ja mam na odwrót ciśnienie w domku zawsze wyższe niż u lekarza dziwne bo zawsze się stresuje przed wizytą
xXxIzuLQaxXx współczuje tych wszystkich przeżyć brak słów
rybka_24 super że po usg w miare oki
Kurcze chyba więcej dzis nie nadrobie nie dam rady, szczególnie że gdzies po drodze mowa o ciastach i ślinka mi poleciała a w domu nic słodkiego nie ma
Daria_b525
Fanka BB :)
dziewczyny, ma ktoras czerwone nogi i brzuch??
Molly_anna
Fanka BB :)
Jak do mnie przyjechał kurier, to powiedziałam mu, że jestem w ciąży i nie dam rady przydźwigać paczki. Sam musiał wynosić i stwierdził, że rzuca palenie;-)
Widzę, że Iza mądrze zrobiła idąc do szpitala. Na pewno tam odpocznie i nabierze sił.
A Wy ciasta sobie pieczecie?:-) Ja piję już 2 kefir, żeby uzupełnić to nieszczęsne białko...
Widzę, że Iza mądrze zrobiła idąc do szpitala. Na pewno tam odpocznie i nabierze sił.
A Wy ciasta sobie pieczecie?:-) Ja piję już 2 kefir, żeby uzupełnić to nieszczęsne białko...
reklama
Jak do mnie przyjechał kurier, to powiedziałam mu, że jestem w ciąży i nie dam rady przydźwigać paczki. Sam musiał wynosić i stwierdził, że rzuca palenie;-)
no tylko, że ja musiałam mu zejść drzwi otworzyć
ja jem kanapki z pasta jajeczną i ogórkiem kiszonym