reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no ja tak właśnie spałam i dyszałam (jak parowóz jakiś:dry:) i jeszcze przystanki robiłam, gdzie normalnie sobie bez problemu właziłam:baffled:

czuję się jak krowa :errr:

w ogóle co to za kurier o tej godzinie przyjeżdża

reklama
mi ostatnio przyjechal przed 21:00 - nie wiem czy byl wczensiej i mnei nei zastal czy tak po prostu... przestraszyl mnie nieco, no ale wazne ze przyjechal bo przywiozl materac dla Jasia :tak:

A mój listonosz też już na mnie dziwnie patrzy,co dzień z jakąś paczką:-D:-D Ostatnio to proszę by sprzedawcy wysyłali je na adres mamy ,ale nie wszyscy się słuchają.
Dodam,że mam bardzo dziwnego listonosza, taki mały typek z rozbieganymi oczkami:baffled::baffled:
I ma do mnie pretensje, że te paczki musi do mnie nosić:-D:-D:confused:

U mnie dziś skurcze spokoju nie dają , od popołudnia co jakiś czas co chwila skurcze i to takie bolesne , że to ani się położyć ani nic . Brałam tą pieporzoną no spe i nic , tak sobie myślę że to może już czas wuybierać się na porodówkę :tak::tak::tak::confused:
Mój M to tak panikuje że szok , wpycha tylko we mnie co chwila no spe :tak:, leży zestresowany na łóżku biedaczek i nie wie co ze sobą zrobić :tak::tak::tak:
Na porodówce to ja bym z Niego nie miała żadnego pożytku jak tak miałby mnie wspierać :tak::tak::tak::tak:

mag007 no toż się dzisiaj nalatałaś :tak: współczuje ja to bym chyba na 4 piętro wogóle nie wlazła :-)

katrinka7 to ja mam na odwrót ciśnienie :tak: w domku zawsze wyższe niż u lekarza :tak: dziwne bo zawsze się stresuje przed wizytą

xXxIzuLQaxXx współczuje tych wszystkich przeżyć :no: brak słów

rybka_24 super że po usg w miare oki :tak:

Kurcze chyba więcej dzis nie nadrobie nie dam rady, szczególnie że gdzies po drodze mowa o ciastach i ślinka mi poleciała a w domu nic słodkiego nie ma :dry:

Jak do mnie przyjechał kurier, to powiedziałam mu, że jestem w ciąży i nie dam rady przydźwigać paczki. Sam musiał wynosić i stwierdził, że rzuca palenie;-):-D

Widzę, że Iza mądrze zrobiła idąc do szpitala. Na pewno tam odpocznie i nabierze sił.

A Wy ciasta sobie pieczecie?:-) Ja piję już 2 kefir, żeby uzupełnić to nieszczęsne białko...

reklama
Jak do mnie przyjechał kurier, to powiedziałam mu, że jestem w ciąży i nie dam rady przydźwigać paczki. Sam musiał wynosić i stwierdził, że rzuca palenie;-):-D

Widzę, że Iza mądrze zrobiła idąc do szpitala. Na pewno tam odpocznie i nabierze sił.

A Wy ciasta sobie pieczecie?:-) Ja piję już 2 kefir, żeby uzupełnić to nieszczęsne białko...

no tylko, że ja musiałam mu zejść drzwi otworzyć:-D:-D

ja jem kanapki z pasta jajeczną i ogórkiem kiszonym:-p

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry