reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

moj Adas cos kreci glowa jak szalony :szok: niemile uczucie w dole brzucha...
Generlanie jednak ciesze sie ze swojej sprawnosci i wspolczuje tym z Was, ktore jej nie maja. A tak w ogole to juz mega wspolczucie dla tych lezacych - to chyba szlag moze trafic czlowieka... :-( jak sie tak lezy i lezy a wstac mozna tylko zeby sobei herbate zrobic... Ale jeszcze troche!!!! I znow bedziecie skakac :tak:

milego wieczoru wszystkim zycze :tak::tak::tak:

reklama
Młoda mamuśka:) podeślij mi no tego swojego mena , ja dziś sprzątałam i powiedz mi jak to jest, że śladu po porządkach nie ma :baffled::baffled::baffled:
Kuchnia jest do ogranięcia i pościel do zmiany.Pliss:-p

Młoda mamuśka:) podeślij mi no tego swojego mena , ja dziś sprzątałam i powiedz mi jak to jest, że śladu po porządkach nie ma :baffled::baffled::baffled:

Skąd ja to znam!! Ja mam dwójkę dzieci w domu, po synku sprzątam i po mężu!!! Normalnie czasem już nie wytrzymuje, co z tego, że sprzątam jak wieczorem nie ma śladu!! Wrrr

CCaroline ja jakbym trojke juz miala.Moje dzieci swoj pokoj same sprzataja,ale ledwie posprzataja znow balagania i gdy mowie ze czas ogarnac pokoj to wojna bo one nie beda codziennie sprzatac.A maz to tez niechetny czasem tylko poodkurza,zreszta on podchodzi do tej sprawy tak ze ciaza to nie choroba i nie trzeba lezec i sie oszczedzac.Zreszta ja sama tego go nauczylam ze starszymi gdy bylam w ciazy.Niestety ta daje mi pozadnie w kosc i zmienilam zdanie.Mnie ciaza oslabila o jakies pol wieku.

owIrene w niektorych Graco ten daszek ma pojedynczy drut (?) i jak sie sklada i rozklada mozna dziecku paluszka przyciac, ale ten graco ktory Ty pokazalas na zakupowym nie jest recalled. On jest dorby.

Czy skurcz to taki dziwny scisk bolco pikcy w krzyzu ???Wlasnie sobie lezalam i nagle mnie lup tak raz po razie :/ i wstalam zeby tu napisac i zapytac ? brzuch twardy :/Mala sie strasznie rozpycha :) moze toodtego albo krzywo lezalam i w dodatku na prawym boku :) czy jak ?

Nie no dziewczynki znów tyle do nadrobienia :-D jesteście niemożliwe, troszke mi to zajmie :tak:
Dzisiaj prawie pół dnia spędziliśmy w centrum handlowym, nogi mi do tyłka wchodzą :tak:, obiad był nie zdrowy bo mc donalds zaliczony.
Musze was teraz troszku nadrobić:tak:

reklama
Do góry