reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

bolco pikcy :-D wżyciu bym nie wpadła że to "boląco pieczący" :-D:-D:-D:-D

hahaha ale się usmiałam:-D

a ja nie wytrzymałam i polazłam do sklepu...ciasto już w piekarniku ( fanta ) normalnie przepis dla mnie stworzony:-Dłatwy,czytelny no i proporcje podane w szklankach:baffled::-D:-D:-Dhahaha,mąz dzwonił i prosił rzebym mu przynajmniej malutki kawałeczek zostawiła...mmmmmmm zastanowie sie:-D

reklama
dzięki Ania jak zdążyłam zapomnieć o ciastach tak się musiałaś zjawić i smaka znowu narobić ...oszzzz Ty :-p
zjadłam kubeczek kisielu i teraz jem grejpfruta...tylko przez ten ból zęba nie bardzo mam jak go gryźć więc praktycznie połykam w całości :zawstydzona/y::-D:-D:-D

Kobietki ciasto juz w piekarniku piecze sie:-) mysle ze zdazy wystygnac zanim pojde spac:-) bo takie zapachy , ze az mi slinka cieknie hihi.
Niebylo mnie tylko z godzinke a prosze tutaj tyle nowych postow:-) ale juz nadrobilam hihi.

A co do skurczów to mi sie tez tak wczoraj wydawalo ze to skurcze ale dzisiaj mi juz przeszlo i jest ok:-) a maluszek wierci sie jak szalony.Mysle ze mu juz niewygodnie a jak jeszcze sie schyle to jak nozke wsadza pod moje zebra to az boli...

Kochane życze milej i spokojnej nocy Wam i niech nasze skarby zdrowiutko sie rozwijaja:-):-):-) Teraz ogladne jakis film i pojde wziasc prysznic bo jestem juz zmeczona tym siedzeniem przed kompem ze az mnie wszystko boli:-( Do jutra babeczki;-)

gosia_ myślałam juz o Tobie od jakiegoś czasu bo widziałam że ani aktywna ani nic. Kochana jesteś pod dobrą opieka! I trzymajcie sie dalej razem. A jakby nawet Twoje Maluszki nie waża malutko więc sobie poradzą!!!!:-) Trzymam kciuki mocniutko!!!!

nadia nie panikujmy!!!! Ja owszem rozwarcia nie mam ale mam tez skrócona szyjke ale ja sie w tych sprawach oddaje w rece lekarza. Jeśli on mówi że jest OK to ja w to wierze:tak:

Kochana Izo mam nadzieje ze w szpitalu dobrze Cie zbadaja i posprawdzaja wszystko. Ja na temat waszej sytuacji z mężem wypowiadać się nie będe bo po prostu nie wiem co napisać. Nie wiem co mysleć. Wole pomilczeć. Wszystkie jesteśmy myślami z Toba i na pewno teraz Twoje dziecko jest najważniejsze!!!:tak:

Ania_Skrzat kurcze co czytam Twojego posta w którym umieszczasz słowo FANTA we mnie coś aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja mam takiego smak ana fante. Mogłabym ja pić litrami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-):-D:-D

My już pokoik przygotowany. Ale sie duży zrobil teraz jak przemeblowaliśmy!! Tylko łózeczko jeszcze czeka na złozenie ale to już później jak bedziemy w szpitalu hihi M bedzie miał radoche ;-)Mamcia mi mieszkanko ogarneła. Tzn podłogi itd. Jak dobrze że ich mamy :happy2:
Lece nadrobić inne wątki:happy2:

dzięki Ania jak zdążyłam zapomnieć o ciastach tak się musiałaś zjawić i smaka znowu narobić ...oszzzz Ty :-p
zjadłam kubeczek kisielu i teraz jem grejpfruta...tylko przez ten ból zęba nie bardzo mam jak go gryźć więc praktycznie połykam w całości :zawstydzona/y::-D:-D:-D

Oj Sorry Bidulko,zapomniałam o Tobie:baffled: apropo 8 to mam ten sam problem juz od paru miesięcy,tylko że u mnie trochę bardziej lightowo... bo nie puchnę ale też mnie strasznie dziąsło boli i staram sie nie jesc tą stroną:baffled:( normalnie to skandal że tyle czasu ten zab potrafi wyłazić)

no i ide zrobixc sobie kisiel i zjeść owoce ;-);-)dziekuje za podpowiedz bo cos za mna chodziło i nie wiedziałam co hihihi

zaraz chyba urodzę:dry::dry::dry:
właśnie przyjechał 3 kurier, z 3 paczką dzisiejszego dnia:dry:

a jako że nas domofon jest (tu nie będę przeklinać:wściekła/y:) zrąbany, musiałam trzeci raz złazić z 4 pietra i trzeci raz włazić (a raczej turlać się) z mega paczką na to zasrane 4 piętro:dry::dry::dry::dry:

zasapałam się, zmachałam, brzuch mi się napiął - a M ma akurat próbę zespołu weselnego:wściekła/y: - no nigdy go nie ma, jak jest potrzebny

plus jest taki, że sobie teraz wszystkie rzeczy oglądam - przewijaczek, wanienkę, butelki i jakoś tak do mnie dociera, że ja durnowata zostanę niedługo mamą:baffled:

jeśli chodzi o ciśnienie, to mam u gina zawsze wysokie i zawsze tłumaczyłam mu stresem, ale tym razem przepisał mi lek - Dopegyt - mam go brac, jak cisnienie będzie wższe niz 135/85 (nakaz codziennego mierzenia:-p)

Mag nie zazdroszcze tego latania po schodach:baffled: ja na szczęscie mieszkam na I ale moja siostra tez na IV i jak mam do niej jechać i wspinać sie na góre (sapiac i dysząc) to na samą mysl jestem chora:-D

reklama
o rany - IV pietro to hardcore po prostu... :szok: Tez mieszkam na IV i jak winda nie dzialala a w ciazy nei bylam to padlam juz na I, co dopiero teraz... wieki bym szla :baffled:
No ale pocieszajace jest to, ze z zakupow jestes zadowolona :tak:

Chyba juz pojde po prostu od komputera bo ile mozna siedziec :-D
dobranoc :tak:

Do góry