SylusiaSW
Kochająca:)
Halo!
No to miałam co poczytać od wczorajszego popołudnia!
Trzeba wierzyć że ludzie nie mają jakiś dziwnych intencji!!
Śmigam poczytać inne wątki!
Jutro o 11 USG pomiarowe u gina, idziemy w 3 i nie moge się doczekać!!
No to miałam co poczytać od wczorajszego popołudnia!
Ja w 1 ciąży też brała i mierzyłam 2 razy na dobę- troszę się ustabilizowało ale miałam zakaz porodu wodnego co w efekcie troszkę popsuło plany ale nie było źle!jeśli chodzi o ciśnienie, to mam u gina zawsze wysokie i zawsze tłumaczyłam mu stresem, ale tym razem przepisał mi lek - Dopegyt - mam go brac, jak cisnienie będzie wższe niz 135/85 (nakaz codziennego mierzenia)
Niom historia jest okropniasta i lekko dziwna ale trzeba dać spokój to prawda!!!Dziewczyny dajcie spokoj i nie wywolujcie nie potrzebnych sprzeczek :/ niech sobie kazda dla siebie komentarz zatrzyma i nie podjudza :/ TO JEST TAKIE FAJNE FORUM I NIE POPSUJCIE TEGO :Sa rozni ludzie i ludziska i nieraz sa rzeczy ktore nam sie wydaja zmyslone ale tak naprawde sa prawdziwe tylko nas nie dotykaja i dlatego tak reagujemy :/Dajcie IZULLI spokoj jest tutaj dlugo i sie czesto udziela i jesli ma dola niech pisze ile chce i oczym chce po to tu jestesmy zeby sie wspierac a nie przepychac i podejzewac Badzmy wszystkie dorosle a jesli ktoras cos drazni niech nie komentuje )PLISSSSSSSSSSSSS
Trzeba wierzyć że ludzie nie mają jakiś dziwnych intencji!!
Śmigam poczytać inne wątki!
Jutro o 11 USG pomiarowe u gina, idziemy w 3 i nie moge się doczekać!!