reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja wpadlam jeszcze cos poczytac i napisac ale nie moge!
malemu sie chyba nie podoba ze siedze przed kompem bo wypycha sie az boli...
tak wiec klade sie bo nie da mi zyc
buziaki na dobranoc :tak:

reklama
Ach ja tez grycana lody lubie. Ale już smaki odmienne mam bo najbardziej lubie sorbety owocowe a tych niestety nie kupi sie normalnie w sklepie-trzeba tam gdzie gałkowe sprzedają :sorry:. Za to krewetek niet. Próbowałam pare razy w roznych postaciach i ani zapach ani smak mi nie podchodzi. Za to zamordowałabym za kalmary smazone w cieście mrrr....
Ale jutro bardziej tradycyjny obiad bedzie bo papryke faszerowana bedę robic.
teraz jakis film w ramach lenistwa sobotniego. Dobranoc baby

Haha własnie przeczytałam podpis pod suwaczkiem. Z tym seksem to nic nowego nie napisali hehe

O zabij mnie:eek:mam smaka na to samo!!

Po karmieniu to się urżnę 2 piwami,najem tatara i chipsów solonych!!!!!

Łojej:eek::eek::eek: Ja też się urżnę!!! Jednak wcześniej niż przed zakończeniem karmienia piersią. Wiem ze będę troszkę dokarmiała butelką po ok miesiącu wiec wypije piwko albo lepiej dwa a na drugi dzień pokarm odciągnę i weg. Aj.... Juz mi się chce:happy: poczuć piwkowy rausz...:cool:

A ja oprócz piwka bądź jakiegos dobrego drinka to chyba najbardziej tesknię za spaniem na brzuchu z podciagnięta nogą często gęsto zarzuconą na mojego męża :-D hehe wtedy to ja się dopiero wyśpię. Jak mały Igi da haha

ooo, jakie marzenia :-)
ja to czasem mam ochotę na lampke wina, no ale poczekam...
mam jedno takie już od maja leży ;-)

ja dziś wszamałam juz lody, kupiłam sobie Ben&Jerrys czekoladowe z orzechami macadamia, mniam... jeszcze troche zostało, ale ćwiczę silną wolę :-p

Witam wieczorem .Caly dzien bylam taka jakas ospala ,potem pojechalismy na zakupy i do KFC bo nie chcialo sie gotowac .Caly dzien mecza mnie takie sciski na dole i wczoraj tez juz to mialam .pojechalismy do szpitala podlaczyli mnie pod CTG sciska mnie co chwile a na CTG nic nie widac :/ zbadala i rozwarcie jest ale tych boli nie widac .W moczu mam jakies zapalenie znalezli biale i czerwone krwinki i pyta czy mnie piecze a mnie nic nie piecze :/zrobila USG z mala ok ale lekarka pyta czy ten termin to napewno jest na 14.03 ? a z kad mi to wiedziec tak napisali i juz.mala wazy 3200 i lekarka mowi ze z usg wychodzi ze juz by miala sie niebawem urodzic :/ bo wedlog USG jest juz dojrzala i po pomiarach jakby starsza ciaza .Mambardzo duzo wod plodowych niby niema to wiekszego wplywu na dziecko i mnie ale jak jest duzo to dzieko moze sie swobodniej poruszac i moze znowu sie niekorzystnie obrucic i wtedy ??CCMala sie rusza ,serduszko bije jak powino i pozatym ok .Jutro o 8.30 mambyc i bedzie raz jeszcze CTG .Nie wiem co to za sciski i z kad to jest ale jakies dziwne to wszystko .

reklama
O nie ja ide spać :tak: bo jak dłużej was poczytam to nie usne bo będe miała tyle zachciołków i mąż jeszcze w nocy do sklepu będzie musiał jechać :-D
Jutro jak zwykle obiadek u rodziców więc na forum lukne pod wieczór, miłej i spokojnej nocki :-)

Do góry