reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Frotka, jeszcze raz wielkie gratulacje, w szoku jestem trochę, że lekarze mogli sie nie połapać, ale najważniejsze, że wszystko w porządku i malutka jest śliczna i zdrowa :-)
alez Ci zazdroszczę :zawstydzona/y: ;-) :-)

Izulqa, Króliczątko- jakbym o swoim mężu czytała... tzn nie drze sie na mnie, ale najchętniej to by mnie zamknął teraz w domu, żebym się nie przemęczała, żebym nie chodziła, bo jeszcze cos mi się stanie :sorry:
a ja mu tłumaczę, jak komu głupiemu, że wiem, na ile mnie stać, że nie chcę siedzieć w domu jak w więzieniu i żeby mi zaufał, do cholery!!!!!!!!!!
najchętniej to by mnie wsadził do łożka na ten miesiąc, a mnie NOSI, nienawidzę marnować czasu w łożku! :no:

Owlrene- ło matko, to faktycznie tempo niezłe wzięli w tym szpitalu, niezła niespodzianka! :tak: ale faktycznie przez ta niewiedzę mogłas na zawał zejść i ja się nie dziwię, że chcesz zatłuc swego lekarza ;-)

reklama
Hejka!
My z M już w domku. Mama nas odwiozła:) Zakupy udane:) Nowy dywan, firaneczka (już wisi) :) M sobie kupił dwie pary spodni. Hehe:)
Iza współczuję strasznie.. brak słów.. a to dopiero początki małżeństwa..eh..
Jejc a mi się 37tydzień skończył:szok::-D Jejc ale ten czas leci:) We wtorek do ginka:)

frotka 74 gratuluje narodzin córeczki :tak: nio niestety czasami sprzęt jest zawodny chociaż dla Ciebie może to lepiej że niunia waży 3800 a nie 4600 :tak:

króliczątko widze prawdziwą desperacje krewetkową :-D dobrze że bez relanium się obędzie :laugh2:

A ja sobie podjadłam i teraz leżakuje i patrze po raz setny chyba na " I kto to mówi " :tak:

Frotka, moje gratulacje!!!
Ja juz sie nie moge doczekac kiedy utule swoje maleństwo!

A z tymi męzami to dzisiaj chyba nie najlepszy dzien....moze cos w powietrzu wisi bo moj tez nerwowy isrednio mily....

Przez Was człapie sie wlasnie do logowki po lody....tez mam Grycana....smak caffe late:tak: Wolalabym te chałwowe, ale te tez moga byc:-D

ech...też się nie mogę już wtorku doczekać...może w końcu gin coś konkretnego mi powie :confused2:
ile ja bym dała aby zjeść lody...moje ulubione to miętowe...:-D
niedawno zjadłam miseczkę sałatki owocowej (kiwi, grejpfrut, jabłko - jogurt naturalny i cynamon) mniaaaaaaaaaaaaam...ale wydęło mnie z deka po niej hihihi:-)

zauważyłam ze dłonie mi puchną nie wspominając o stopach :eek: pije duzo mineralnej a soli praktycznie nie uzywam:confused2:

mcgosia, ja nogi juz mam jak moja babcia...nawet rankiem. Ręce tez opuchniete...:-(
Wiecie ze przez 3 tygodnie przytylam 4 kg????!!!:szok:Az mi sie wierzyc nie chce, bo to chyba niemozliwe zeby tak wpierdzielac jedzenie zeby tyle przytyc w takim czasie....mysle wlasnie ze to woda sie zarzymuje w organizmie i cora rosnie!!

Czy lody pomagaja na zgage?? Bo mnie strasznie męczy!!!
A lody to przecież mleko;-):sorry:

mcgosia, ja nogi juz mam jak moja babcia...nawet rankiem. Ręce tez opuchniete...:-(
Wiecie ze przez 3 tygodnie przytylam 4 kg????!!!:szok:Az mi sie wierzyc nie chce, bo to chyba niemozliwe zeby tak wpierdzielac jedzenie zeby tyle przytyc w takim czasie....mysle wlasnie ze to woda sie zarzymuje w organizmie i cora rosnie!!

Czy lody pomagaja na zgage?? Bo mnie strasznie męczy!!!
A lody to przecież mleko;-):sorry:

no mi się wydaje że maluszek uciska za bardzo i temu puchne...

lody na zgage? hmmm może BigMilki???:-D:-D:-D

witam dziewuszki

cały dzień miałam leniwy...a i dwie porcje obiadu zjadłam :sorry:potem długi odpoczynek..
kurcze jak nagle zaczełyśmy sie rozpakowywać:szok: , aż sie boje wizyty w poniedziałek co powie gin i wynikow brrr, czuję że urodzę przed terminem ale mam nadzieje że dopiero w marcu:sorry:

dobrze że frotka urodziła dużą córcię i rozwiniętą jak w 40 tydzień tylko pogratulować :tak:

ja założyłam wątek opowieści z porodówki , więc nic tylko opowiadać i tyle ;-)

p.s. ale narobiłyście mi smaka na lody ..

tak sobie patrzę na mój suwaczek...jeszcze tylko 3 tygodnie:szok: a co to 3 tygodnie? zleci szybko...zwłaszcza ze na tygodniu mam kilka spraw do ogarniecia hehehe
:-D:-D:-D:-D normalnie ciekawa jestem jak Mikołaj wygląda...mam nadzieję że nie będzie miał mojego wielkiego nochala hehe :-D:-D:-D...i żeby zdrowiutki był mój niunio ajjjjjj :-):-):-):-):-)

reklama
O kurcze właśnie skończyłam oglądac skoki narciarskie i tak się podjarałam tym srebrem Małysza że ciśnienie mi skoczyło do 137/90. Musze koniecznie sie uspokoić :zawstydzona/y: i zaraz pójde zmierzyć czy spada :eek:

Do góry