reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wszytko bylo ok
lezelismy do 12 na 14:30 milismy isc do kina Milcia poszla sie mys i nagle wychodzi i mowi ze cos czuje jakis balon no to do szpitala odrazu a tam na izbie przyjec doktorka mowi ze sie maly pcha na swiat...
zero buli jakichs skurczy ott tak poprostu mam nadzieje ze jutro ordynato powie mi jakies dobre nowiny
pozdrawiam
K.

reklama
ojej wszystkimocno trzymmy kciuki za Emileke i wasze malenstwo!!!!!

Co do wagi to u mnie wyjściowa była 46 i teraz jakbyla 3 tyg temu mialam 51kg. Dla mnie to duuuzo :-) zawsze chcialam troszke przytyc ale mam dobra przemiane materii i raczej stalam w miejscu. Teraz czuje sie cudownie i czekam na kolejne kilogramki :-)

mmmnia wcinam chipsy paprykowe:-) mężulek poszedł po moja zachcianke;-)

Franek wierci sie strasznie. A to takie niesamowie czuc kazdy ruch dzieciątka :-D

Wow napewno teraz Emilka jest w dobrych rękach...ważne że w pore zareagowaliście i wybraliście sie do szpitala 3mamy kciuki za szybki wypis

Mnie brzusio na szczęscie przestał boleć :-) ale te skurcze to bardzo poważna sprawa ..właśnie moja miękka szyjka moze doprowadzic do rozwarcia i mam zalecane leżenie a jutro wybieram sie do pracy zawiesc zwolnienie i poogarniac wszytko bo nie byłam przygotowana ze pojde na zwolnienie wiec musze powiedziec co i jak!! teraz sie boje jak cholera ale powolutku..wrazie czego skocze na Inflandzką na izbę by mnie zbadali pod względam dzisiejszego bólu;-)

mississ, a raczej mężu mississ mam najszczerszą nadzieję, że wszystko będzie w porządku

matko, taki szok

czekamy na pozytywne wieści - bo musi być dobrze:-(

o Jezu - az jeszcze ran oz nami pisala jak gdyby nigdy nic... Nie zna sie dnia ani godziny jak cos sie moze spieprzyc :-(
Biedna Emilka - wyobrazam sobie jak sie musi martwic, n oale jest w szpitalu a to jest najwanziejsze - najwyzej bedzie lezec plackiem do konca.
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.

Wszystki mzycze spokojnej nocy :tak:

Witam
Niestety Emilka jest w szpitalu , rozwarcie na 1,5 cm i pechez plodowy wyszedl, na chwile obecna musi lezec jutro od ordynatora dowiem sie wiecej :(
bardzo sie denerwojemy i boimy o naszego synka caly czas staram sie pocieszac Emilke ale to ciezkie gdy sam sie boje i nie wiem czy czasem cos sie nie stanie

Pozdrawiam was goraco w imieniu Emili

Krzysiek

O Kurde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:to okropne!!!!!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki !!!!! az mi sie poplakalo troche!!!!!! kurcze ale swiat jest niesprawiedliwy!!!!! daj znacz czaem co u Was i jak tam dzidzius!!!!!!! i ucaluj mocno Żone od nas!! Niech sie nie denerwuje , wszyscy tu sie bardzo martwimy i tesknimy za Emilka i Waszym synusiem!!!!!

reklama
Do góry