reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam brzuchatki.
Ledwo się dobudziłam, ostatnio tak mam że jak mnie śpiączka złapie to nie ma siły choćby na stojąco to usnę.I nie przeszkadza mi krzyk, skakanie o łóżko mojej starszej pociechy. Masakra.:szok::szok:

ccaroline85 ja ostatnio po moich perypetiach pytałam lekarza jak to jest z tym twardnięciem brzucha. I potwierdził że może się zdażać. Przepisał mi magnez, luteine.
Jak będzie się często powtarzało to może idź do lekarza coś CI przepisze.

Ciekawe jak tam trzyma się missiiss:-(

reklama
co za wieści czytam :szok:
missiiss1301 trzymajcie się dzielnie, my wszystkie trzymamy kciuki za Was :tak:
oby wszystko skończyło się dobrze i by Wasz Maluch jeszcze poczekał, bądźcie dobrej myśli :tak: ale współczuję Wam bardzo takich stresów :-(

ccaroline85 powodzenia dla sisterki :tak: obyście dzisiaj cieszyli się Maleństwem po tej stronie brzuszka, szybkiego i bezproblemowego porodu życzę (jak każdej kobiecie ;-))

jedni się za bardzo spieszą na świat, drudzy nawet nie myślą by wyjść po terminie... eh :oo:

miłego dzionka Was wszystkim życzę, :happy:
takiego już z samymi dobrymi wieściami i miłymi zdarzeniami,
również dla tych, co mają niemiłe przejścia ze swoimi M

witam :)
Ale mialam noc nie moglam spac co chwile sie budzilam to siku to z boku na bok jejku a teraz nieprzytomna jestem a na 12 musze do pracy i mi sie nie chce .
Zjadlam buleczki z pomidorkiem a wczoraj wrocila tesciowa z polski i przywiozla mi ponad 2 kg grzeskow na wage :) mniammmmmmmmmmm czekolady wedla i takie tam roznosci .

zycze wam milego dnia

Dzieńdoberek
Ale tutaj ruch od samego rana;-)
Ja jak zwykle obudziłam się razem z moim Ł, który już wyszedł do pracy. Za oknem znowu pada:crazy:
Idę zaraz do piekarni po świeżutkie pieczywko na śniadanie i biorę się za... chciałam napisać, że za pisanie magisterki, ale jakoś mi to nawet ciężko przechodzi przez gardło:sorry: Ostatnio zrobiłam pierwszy krok w jej napisaniu.. zrobiłam aż stronę tytułową hehehe i miałam dość:eek: No ale czas leci nieubłaganie, zostało mi tylko 3 miesiące:shocked2::shocked2:
muszę się za to wziąć MUSZĘ!!!

No nic.. uciekam po zakupki, bo jestem głodna jak wilk:-p

a no i jakoś tak marnie ostatnio czuję ruchy mojego maluszka:-( Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.

A ja swoją pracę napisałam w 3 tygodnie, łącznie ze zbieranie materiałów. Miałam bardzi wymagającego promotora i zaakceprotował mi dopiero 3 wersję. Co się nerwów najadłam to moje. Ale z pracy byłam zadowolona.

Ja juz po małym sniadanku, teraz kawusia i pączuś :tak:
Ciekawe jak tam Missiiss?

wczoraj ogladalam taki program o wczesniakach i jesli sie urodzi takie beiedactwo w 7 miesiacu to ma duze szanse na przezycie a pozniej 8 miesiac to nie za dobrze :( jejku zawsze cos czy to juz do marca nie moze byc spokojnie .mam nadzieje ze Missiiss da rade i wszystko bedzie dobrze .Jak by mi sie mialo cos takiego przydarzyc to probowalabym wszystkimi silami wytrzymac do tego 7 miecha i wtedy jak juz by nie dalo rady a dziecko tak sie spieszy to trzebaby bylo rodzic .ostatnio czytalam ze kobieta urodzila w 20 tc walczyli tygodniami o zycie malenstwa i sie udalo :) po wielkich cierpieniach i strachu jest spokoj i szczescie :)

bedzie dobrze

Noooooooooooo juz posprzątałam i teraz odpoczynek...mlody moze usnie zaraz to ide nastawiac pomidorową.....miałam ostatnio robic ale jednak był rosoł....
Na sniadanie zjadlam 4 kanapki z nutella....tak sie zasłodziłam ze trzy dni nie rusze słodkiego hehe...
Wogole mam nastepna wizyte 3 grudnia.....i okazało sie ze egzamin na prawko tak samo musze przelozyc lekarza .....akurat sie tak zlozylo hehe :)

moze Maz Missis da nam znac co i jak u ich kruszynki!!!! oby dzidzius jeszcze czekał!!! przeciez ma czas!!!

Witajcie dziewczyny.
Wy wstajecie a ja jeszcze nie zasnelam.Tak mnie dzis brzuch boli dolem ze normalnie zasnac nie moge.Wzielam juz nospe i nie pomoglo,a do tego co chwile biegam do kibelka siusiu.Normalnie nie daje rady.A rano musze wczesnie wstac bo maluchy do szkoly a ja do pracy.
Do tego maluch tak mocno sie wierci ze nie ma szans na sen.Oj mam nadzieje ze teraz zasne.

Ciekawe co tam u naszej Missiiss.Mam nadzieje ze wszystko juz pod kontrola i rano jak wstane przeczytam dobre wiesci.
To spadam w kimonko.Moze sie uda

Witajcie dziewczyny.
Wy wstajecie a ja jeszcze nie zasnelam.Tak mnie dzis brzuch boli dolem ze normalnie zasnac nie moge.Wzielam juz nospe i nie pomoglo,a do tego co chwile biegam do kibelka siusiu.Normalnie nie daje rady.A rano musze wczesnie wstac bo maluchy do szkoly a ja do pracy.
Do tego maluch tak mocno sie wierci ze nie ma szans na sen.Oj mam nadzieje ze teraz zasne.

Ciekawe co tam u naszej Missiiss.Mam nadzieje ze wszystko juz pod kontrola i rano jak wstane przeczytam dobre wiesci.
To spadam w kimonko.Moze sie uda

a ktora masz godzine??

reklama
Do góry