reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

cześć mamusie,
od razu szok z mississ-mam nadzieję, że wszystko jest już ok, MUSI BYĆ! dobrze, że w porę zareagowali!! trzymam kciuki!

a po dzisiejszym obiedzie wsunęłam tonę lodów miętowych z kawałkami czekolady:cool2: - polecam są pyszne

looooodyyyyyyyyyyyyy :zawstydzona/y: za mną chodzą już od wieków, ale ja nie mogęęęeeeeeeeeee :-( tylko cokolwiek zimniejszego niż temperatura pokojowa i wysadza mi gardło :-( :crazy: buuuuu

a wiecie kupiłam książkę dla mojego M. "Pomocy jestem tatą" Talki.
on przeczytał kilka stron i powiedział, że durna i źle nastrajająca :confused2:
więc się uprzejmie zdziwiłam, o Talko ogólnie pisze fajnie i sama po nią sięgnęłam. i co?? pierwsze pare rozdziałów było faktycznie okropnych- tylko o tym, że po narodzinach dziecka małżeństwo sie rozpada :wściekła/y: są kłótnie i ogólne niezrozumienie :szok:
ale czytam dalej i muszę powiedzieć, że śmiałam się dziś okropnie :-) strasznie mnie ta książeczka ubawiła :tak:
także jeśli ktoś porzucił ją po pierwszym rozdziale, niech wróci, bo potem jest fajnie :-)

reklama
Witam was wieczorkiem.
Ale tu smutne widomości czytam:-(
Trzymamy kciuki za Was missiiss
Wszystko bedzie dobrze, najważniejsze że jesteście pod opieką lekarzy.
Ale małemu się śpieszy na ten światże hoho :szok::szok:

tez dolaczam i trzymam kciuki bedzie dobrze musi byc :)
A u mnie nowe wiesci wszystko zmienia sie z minuty na minute ze juz sama nie wiem o co chodzi .
M wrocil ze szkoly i pojechalismy do sklepu cos zobaczyc chcial mi naroznik pokazac ?
Pojechalismy i naroznik jest super kremowy duzyyyyy i juz zamowiony a w nastepny czwartek go odbierzemy :) a w sklepie obok zamowilismy szafe i myslelismy ze razem w czwartek wezmiemy a tu sie okazuje ze trzeba od 8 do 10 tg czekac .( Szokkkkkk no ale coz poczekamy szafa bedzie gdzies tak w styczniu .

Przedwczoraj sie wyprowadzal a dzisiaj meble kupil ,gdzie ja jestem co to za cyrk :-D

20 grudnia na 2 tg przyjezdza do nas jego siostrzeniec :) bedzie stresowo i tesciowa co dziennie bedzie nam odwiedziny skladac :( wykoncze sie

Dzien dobry!!!!

Ale jestem niewyspana!!! koszmar chyb ase walne jakas kawe....tylko tak z rana :sorry:???
wczoraj podczas prysznicu chciałam se goolic....wiecie co i tak se jedna reką macam gdzie jeszcze a drugą szmyrgam maszynką i normalnie...!!! najechałam se maszynka na paznokiec u dugiej reki i przecielam po środku paznokcia!! troche boli :szok:. Hehe juz kompletnie nic nie widze tam na dole !! koszmar!! juz uprzedziłam K ze bedzie musial mi niedlugo pomagac hehe!!
A stosunki z K jako takie.....srednie taki.....przepraszal mnie ale....mowie mu ..."co mi po twoich przeprosinach jak na drugi dzień robisz to samo.." to nic nie powiedział....niewiem co mam myslec....ostatnio jak tesciowa go widziala w jakim przyszedl stanie to powiedziała ze jego ojciec taki sam był jak był młody..... no dobra se mysle a co mnie obchodzi ojciec ona to znosiła a ja nie bede!!!! bo potem moje dzieci tez na takich wyrosna!!!!!!!1 a tego bym sobie nie darowała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobra ide na dół do tego syfu se zrobic sniadanie poki młody spi
Miłego Dnia

Missis - Myslimy o Tobie wracajcie szybko do zdrowka!!!!!

missiiss trzymam kciuki by było wsio wporządku!! Jeju niech te dzieciaczki przeczekają tą zimę.... :shocked2:

ide zaraz młodego zaprowadzić do przedszkola.. a ja oddać badania...
Czarnuszka co do golenia tam na dole, to jest koszmar... teraz to jeszcze jakoś się człowiek wygnie ale pamiętam jak się goliłam przed porodem :-D normalnie nie wiem czy wogole coś ogoliłam hehe:laugh2:

missiiss trzymam kciuki by było wsio wporządku!! Jeju niech te dzieciaczki przeczekają tą zimę.... :shocked2:

ide zaraz młodego zaprowadzić do przedszkola.. a ja oddać badania...
Czarnuszka co do golenia tam na dole, to jest koszmar... teraz to jeszcze jakoś się człowiek wygnie ale pamiętam jak się goliłam przed porodem :-D normalnie nie wiem czy wogole coś ogoliłam hehe:laugh2:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:a co TY z GLIWIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????? o Kurde!!!!!!!!!!!!! moje miasto!!!!!!!!!! ja tez gliwice tylko od 3 lat juz jelenia góra!!!! ale bywam w GL u rodziców :))

Ja tez lubie w adidasach,ale chodze juz w płaszczyku takiego z materiału i nie bardzo pasuje do adidasów.A co do płci to napewno bedziesz miała niespodzianke pod choinke a w brzusiu bedzie Tomuś;-)
Dziękuję Kochana:)

Hej Brzusie:-)
Ojejkuśśśś.... LOOOOOODYYYY:tak::tak::tak: i to jeszcze te miętowe - no nie mogę...ale mi ślinka cieknie na nie MAG jak mogłaś;-)
Dziewczyny - pozwolę sobie rzucić temat co do wagi... - dużo przytyłyscie do tej pory? Bo w zasadzie to jesteśmy jakos tak w podobnych tygodniach (24t3d)..
Zechce sie ktoś podzielić informacjami? Bo ja mam taaaaki apetyt na słodkości, ze dostaję wściku, od początku przytyłam 8 kg:szok::szok::szok:
ja przytyłam 4 kg ale czuję, że jak pójde teraz 22grudnia to będzie z 8 na plusie:)

Witam
Niestety Emilka jest w szpitalu , rozwarcie na 1,5 cm i pechez plodowy wyszedl, na chwile obecna musi lezec jutro od ordynatora dowiem sie wiecej :(
bardzo sie denerwojemy i boimy o naszego synka caly czas staram sie pocieszac Emilke ale to ciezkie gdy sam sie boje i nie wiem czy czasem cos sie nie stanie

Pozdrawiam was goraco w imieniu Emili

Krzysiek
O jejciuś... trzymamy kciuki.. musi byc dobrze, ucałuj żone od nas!

Czesc brzuszki kochane!
Nie było mnie 2 dni i tyle czytania ze szok:szok:
Czarnuszka ja wiem co przezywasz, z moim byłym przez 8 lat to przerabiałam, no i w koncu sie skonczyło...na szczescie!Jak zaczelam sie spotykac z moim M to juz na wstepie mu zaznaczylam ze nie bede tolerowac wychodzenia beze mnie na imprezy i powrotów po pijaku. Jestesmy ze soba juz 4 lata i narazie odpukac mnie nie zawiódl pod tym wzgledem.( Wiadomo ideałów nie ma, kazdy ma swoje za uszami, ale naprawde nie mam na co narzekac). Z moim bylym po prostu za bardzo sie "patyczkowałam", on potrafił mnie tak sobie owinąc wokół palca, ze złosc szybko przechodziła, no i w efekcie za pare dni sytuacja sie powtarzała. Teraz z perspektywy czasu inaczej bym to rozegrała, nie byłabym taka milutka i potulna!! Ożenil sie dwa lata temu i podobno ma taką heterę za żonę ze z kumplami pozrywal wszelkie kontakty, bo mu nie pozwala wychodzic! heheh dobrze mu tak! Głowa i brzusio do góry, musi byc dobrze, jestes sliczna dziewczyna, i bardzo kochana wiec nie przejmuj sie dasz sobie rade!!
Mężu Emilki trzymam za was mocno kciuki, badz dobrej mysli a napewno wszystko sie ulozy!! Pzdrów Emilke i buziak w brzuszek!!! czaekamy na wiesci!!

Dzieńdoberek
Ale tutaj ruch od samego rana;-)
Ja jak zwykle obudziłam się razem z moim Ł, który już wyszedł do pracy. Za oknem znowu pada:crazy:
Idę zaraz do piekarni po świeżutkie pieczywko na śniadanie i biorę się za... chciałam napisać, że za pisanie magisterki, ale jakoś mi to nawet ciężko przechodzi przez gardło:sorry: Ostatnio zrobiłam pierwszy krok w jej napisaniu.. zrobiłam aż stronę tytułową hehehe i miałam dość:eek: No ale czas leci nieubłaganie, zostało mi tylko 3 miesiące:shocked2::shocked2:
muszę się za to wziąć MUSZĘ!!!

No nic.. uciekam po zakupki, bo jestem głodna jak wilk:-p

a no i jakoś tak marnie ostatnio czuję ruchy mojego maluszka:-( Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.

reklama
missiiss1301 trzymam kciuki!!!!! Musi być dobrze!!

Wczoraj strasznie źle się czułam, więc nie było mnie na forum, jakiś twardy brzuszek miałam, na szczęście jest już ok, po za tym dzisiaj będę cały dzień podenerwowana!! Siostra miała termin na 1 listopada, do tej pory synkowi się nie spieszyło także dzisiaj ma mieć wywoływany poród, strasznie się boję jakbym to ja rodziła. Do pozniej i miłego dnia życzę!

Do góry