reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej Brzusie:-)
Ojejkuśśśś.... LOOOOOODYYYY:tak::tak::tak: i to jeszcze te miętowe - no nie mogę...ale mi ślinka cieknie na nie MAG jak mogłaś;-)
Dziewczyny - pozwolę sobie rzucić temat co do wagi... - dużo przytyłyscie do tej pory? Bo w zasadzie to jesteśmy jakos tak w podobnych tygodniach (24t3d)..
Zechce sie ktoś podzielić informacjami? Bo ja mam taaaaki apetyt na słodkości, ze dostaję wściku, od początku przytyłam 8 kg:szok::szok::szok:

No to ja powiem.....że przytyłam 0 kg!!!!!!!! ani jednego a mam brzuch jak stąd to warszawy hehe !!!!!!!!!!ale nie martw sie Ty przytyjesz baaaardzo duzo a i tak bedziesz wazyla mniej ode mnie startowalam z 95:eek::eek::eek::crazy::crazy::crazy: potem 1 kg na minusie i potem zas wyjsciowa waga 95 tzn ostatnio tydzien temu hehe, wiec moj maly ma skąd ciągnac hehe!!!!!!!!!!!!!!

Ide lulu ....do jutra kochane!!!!

reklama
A i jak jest mało ruchu, to przez to właśnie też może się zatrzymywać woda w organiźmie, czy raczej to dieta ma na to wiekszy wpływ???????

Witam
Niestety Emilka jest w szpitalu , rozwarcie na 1,5 cm i pechez plodowy wyszedl, na chwile obecna musi lezec jutro od ordynatora dowiem sie wiecej :(
bardzo sie denerwojemy i boimy o naszego synka caly czas staram sie pocieszac Emilke ale to ciezkie gdy sam sie boje i nie wiem czy czasem cos sie nie stanie

Pozdrawiam was goraco w imieniu Emili

Krzysiek

Wiesz własnie dziwne jest to, ze jeśli chodzi o spodnie - to ciasno mi juz trochę w takich 2 ciążowych, ale one były z wąskim pasem - i cisna mnie w brzuszek jak siadam - więc już im podziękowałam, ale w pupie, nogach byłyby jeszcze ok. Może trochę uda mam szersze i tyłek ale nie ma tragedii... Jak sobie ścisnę ogę np to mam takie grudki pod skórą jak celulitisowe - to ta woda właśnie...
Z tym, ze u mnie niedoczynność tarczycy może mieć z tym związek...
No nie wiem..., pogadamy o tym w lutym hahahaha:-D:-D:-D ja mam termin na 1 marca więc...Będę pewnie jak bałwanek:szok::szok::-)

Mężu Emilki bądż dobrej myśli!!!! Jak byłam niedawno w szpitalu leżałam z dziewczyną, która miałam rozwarcie na 4 palce w 26 tygodniu, leżała w łóżku z podniesieniem na nogi, do tej pory leżzy, nie wstaje ale sytuacja jest w pełni opanowana!!!! Będzie dobrze! Wszpitalu odpowiednio się Nią zajmą!!! 3mamy wszystkie kciuki i serdecznie Was pozdrawiamy!!!

Witam
Niestety Emilka jest w szpitalu , rozwarcie na 1,5 cm i pechez plodowy wyszedl, na chwile obecna musi lezec jutro od ordynatora dowiem sie wiecej :(
bardzo sie denerwojemy i boimy o naszego synka caly czas staram sie pocieszac Emilke ale to ciezkie gdy sam sie boje i nie wiem czy czasem cos sie nie stanie

Krzysiek

Ja równiez trzymam kciuki musi byc dobrze innej opcji nie ma nie martw sie.Pozdrowienia dla Emilki.

Witam

Krzysiek

To trzymamy wszystkie kciuki za Emilkę i Waszego Dzidziusia, zeby się wszystko dobrze skończyło. I za Ciebie też, zebyś miał dużo siły dla nich!
Jeśli to możliwe to poprosimy czasem o jakies informacje o tym co się z Wami dzieje. Trzymajcie się!!!

reklama
Kurcze przeciez missiiss sie dzis odzywala i nic jej nie bylo,nie skarzyla sie.

Trzymam kciuki za Emilke i dzidzie mysle ze wszystko bedzie ok.
W szpitalu napewno jej pomoga.Jesli mozesz Krzysku napisz moze co sie stalo ze poszliscie do lekarza.Dostala skurczy?I dzieki za informacje

Do góry