madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja ostatnio jak byłam u gin 2tyg temu to przytyłam 5kg,ale teraz dokładnie niewiem,za 2tyg mam wizyte to sie dowiem,a brzuszek tez mam duzy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MAG 349 I love you!!!:-) Przywracasz mi nadzieję:-) Ja sobie tak jeszcze tłumaczę lekami, które zażywam (aktualnie jest to 17 tabletek dziennie - dajecie wiaarę- jak mówi "Wiola"?) ale to tylko takie przed soba tłumaczenie, witaminy mi już całkiem gin odstawiła, bo mnie straszy obrzękami.... we wtorek mam wizytę - zobaczymy co to będzie...
MAG 007 racja - to takie tycie spore - dopiero podobno przed nami. Słyszałam, ze od 7 m-ca zaczyna się tak "rosnąć"...choć nie wiem czy to reguła...
Ja też nie należe do kościotrypków - zaczynałam z wagą 64 kg więc....takaa jestem TRUŚKA:-) Ale szczerze mówiąc myśle sobie - jak nie teraz ciamać - to kiedy? potem będzie dietka dla karmiących... Moja koleżanka ma 6 miesięczną córeczkę i jest o 6 kg szczuplejsza niż przed ciążą.... -
kolejna nadzieja....![]()
Mag 349 tak mi własnie powiedziała pani dr, że woda gromadzi się między tkankami a nie w nich...
a biorę Euthyrox, jodid, magnez, żelazo, witC, cordafen, Relanium i nospę - w piernik tego. 2 pierwsze na tarczyce, której niedoczynność wyszła mi w ciąży a reszta na skurcze które miałam i wracają... :-(
ale dobrej myśli być trzeba co nie?![]()