reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja zjadłam chyba z kilo manadrynek i dalej mi mało :zawstydzona/y:. Kwasne szalenie, ale właśnei tego mi potrzeba :-). a w domku woreczek kapusty kiszonej czeka - mniam mniam. A na gotowane (czyli obiad) wogóle nie mam chęci)

reklama
WItam Was dziewuszki, kilka dni nieobecności a tu tyle wiadomości i tyle nowych wątków:eek:

Juz jestem !:-)
czarnuszka, missiiss, gaba dziekuję za dobre słówko :-):tak:
No więc z maluszkiem wszystko w porzadku, rosnie zdrowo i straszny z niego wiercipięta:-) Niestety ukrył przed nami co tam ma miedzy nóżkami :-(
Ale za 2 tyg mam prenatalne, i 3d wiec juz wtedy to nie ma bata, musimy sie dowiedziec :-)
Byłam w szpitalu, w ktorym bede rodzic i jestem baqrdzo zadowolona:-)
To nowy szpital, i od razu można poczuć ze to prywatny, ta obsługa, ten wystroj no i sprzęt.. klasa:tak:

AGUS27Tak sobie przeczytałam ze mieszkasz w Katowicach i wspomniałaś o nowym prywatnym szpitalu,czy ty będziesz rodziła na Łubinowej??Bo ja tak :-)Termin mam na 30 marca może się spotkamy:-):-D

witajcie
czy wy tez macie takie straszne problemy ze zgagą, tak licze ze przez całą ciążę jak do tej pory to wiecej bylo dni takich ze mam zgage niz tych bez, do tej pory nic na to nie bralam, ale mam w domu rennie i wyczytałam na ulotce, że w ciąży można to brać, i chyba jak mnie zacznie tak tragicznie meczyc to jednak wezme

Super ten kalendarz!!:-D
Staś i Franio ładne obydwa imiona:) U nas jak będzie chlopczyk to bezkonkurencyjnie Tomasz będzie:)

Gdyby nie to, że mój M Tomasz, to też bym tak nazwała ;)
U nas będzie chyba Michał, jakoś tak wczoraj nam się wymyśliło.

Nie mogę się już doczekać piątku - lecę do USA na 3 tyg wakacji i zakupy ;)

strasznie dużo dziewczyny piszecie ;)

witajcie
czy wy tez macie takie straszne problemy ze zgagą, tak licze ze przez całą ciążę jak do tej pory to wiecej bylo dni takich ze mam zgage niz tych bez, do tej pory nic na to nie bralam, ale mam w domu rennie i wyczytałam na ulotce, że w ciąży można to brać, i chyba jak mnie zacznie tak tragicznie meczyc to jednak wezme
Ja mam wieczorem zawsze zgagę. Ale nic na to nie biorę.

O rany, jak słuchałam tych opowieści z porodówek to aż mi się wierzyć nie chce w to chamstwo, a zwłaszcza że to przecież też kobiety, eh nie rozumiem:eek:
Agniesiak85-wczoraj kopiłam tylko rożek, i kocyk ale nie mam jak wkleić, bo M ma dyżur, i będzie dopiero jutro....jutro wkleję i zrobię też zdjęcie brzusiowi:-)

reklama
Program mnie zaskoczył jak można tak zachowywać się wobec człowieka jeszcze na porodówce SZOK!!!!!!
Mam nadzieję że zadna z nas nie przeżyje takiego zachowania.

Do góry