reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mag strata bliskiego, zwłaszcza mamy nigdy nie przestaje boleć, tylko z czasem ból jest trochę mniejszy

trzeba ci teraz spokoju, dobrze, że masz maleństwo, na które możesz przelać całą swoja miłość

tulę cię mocno:-(

kamikaa dobrze, że jesteś z nami - twój Anioł Stróż dobrze się spisał

reklama
wiolonczela - gratuluje :-)

blueberry - dzieki :-) jakos tak obsesyjnie sie boje ze "dorosle" jedzenie moze mu zaszkodzic na zoladek i potem bedzie wymiotowal, a tego sie panicznie boje :szok: Wiem wiem - jestem paranoiczka... :zawstydzona/y:

Mag dobrze, ze juz po... Teraz odpoczywaj i mysl o Dzidziusiu. Mama na pewno czuwa nad Wami. Jestes silna i dasz rade! Czas ukoi bol...

A u nas powolutku leci. Zazdroszcze Wam tego sniegu, ja uwieliam zime :-)
Moj Maluch cos sie ostatnio nie wierci, ale daje mu czas na rozkrecenie ;-)
A co do jedzienia u mnie jest tak, ze mam na cos straszliwa ochote, a jak to juz mam, to mi przechodzi... W zasadzie to bardziej mnie od jedzenia odpycha. Ale owoce moglabym jesc tonami :laugh2: Staram sie odzywiac racjonalnie wszystkiego po troche. Jak na razie przytylam jakies 2,5kg. Gin mowil, ze idealnie. Ja sie czuje na wiecej, bo brzuchol mam ogromny i tylko glupek by sie nie kapnal, ze cos mi z przodu rosnie, a w pracy nadal niektorzy nie wiedza ;-)

nareszcie jestem! :-)
wczorajszą podróżmieliśmy koszmarną, niby nic nie robiłam, a wróciłam padnięta jak nie wiem! :zawstydzona/y:

a Wy tu ciągle o żarciu!!!!! :-D :szok: :rofl2:

Będę miała córeczke :) jest zdrowa :)

To dzisiaj babski dzien bo u nas tez bedzie DZIEWCZYNKA

gratuluję, widzę, że babeczki górą, heheh :-) ;-) :-D

Ionka ile w Polsce kosztuje USG 4d?

ja zapłaciłam 140 zł w prywatnej klinice. lekarz pomierzył też wszystko, co mógł, więc jestem baaaardzo zadowolona. nawet M. powiedział, że od razu widać różnicę między Irl. a Pl :tak:
nich nikt nie mówi, że w Polsce się nie znają, albo że olewają, nie robią badań itp! :tak:
ten lekarz, który mnie badał nie mógł uwierzyć, że krew miałam robioną raz i dalej nie znam wyników :confused2: że mocz badaja papierkiem, że nikt mi nie sprawdził szyjki i czy infekcji nie ma... co kraj, to obyczaj...

Miałam robiony test na glukozę z obciążeniem, o fujjj jaka ta glukoza nie dobra, bleeeeeeeeeeeeeeeee

i kolejna rzecz, ja mam mieć test glukozowy dopiero w grudniu!! i to tylko dlatego, że wymusiłam na nich :eek: podkreślałam kilka razy, że musze mieć zrobiony, bo pół rodziny ma cukrzycę! jakby mi nie wierzyli :confused2:

Jestem Dziewczynki! Jakoś przezyłam, choć było cięzko!

Kochanie, przytulam mocno i przesyłam Ci mnóstwo siły!

będę miała córeczkę :):)

gratuluję również! :-)

ionka a dokąd to ta podróżowałaś w taką okropną pogodę
mysz trochę łazanek nie powinno mu zaszkodzić pilnuj by pogryzł dokładnie kapustkę i kiełbaskę

wczoraj nie była az taka okropna, ale podróż sama w sobie była bardzo męcząca... z Pl do domu w Irlandii wracaliśmy...

reklama
Do góry