reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

matko:szok::szok::szok:

my naprawdę cały czas klikamy żarciu:-)

to juz jakaś psychoza:eek:

kontynuując temat - u mnie na obiad zupka jarzynowa, schabowy z ziemniaczkami i surówka z marchewki no i na deserek galaretka z owocami (właśnie tężeje w lodówce)

:cool2:

reklama
Hej dziewczynki widocznie apetyty nam dopisują skoro tak o jedzonku piszemy :-) Ja na obiadek ugotowałam rosołek ale jak tak czytam forum to zachciało mi się drugiego danka :tak: więc wstawiłam kurczczka do piekarnika, ziemniaczki, sałatka i ogóreczek mniam.
Pogoda do d... to trzeba sobie dzień umilić jedzonkiem :-)
Wogóle to do tej pory nie miałam ochoty wogóle na słodycze a tu od wczoraj jakby coś we mnie wstąpiło wyżarłam wszystko co słodkie w domu :sorry:

mirosia - ja wlasnie budyn zjadlam :-D Wybralam waniliowy :-)

Kupilam kapuste na lazanki (ale chyab zrobei dopiero na sobote, bo jutro pewnie zjem w pracy obiad i w piatek tez) - stwierdzilam jednak ze wezme nie kiszona tylk ozwykla biala, choc to bardziej pracochlonne to krojenie ale niewazne.
Zastanawiam sie czy synek moglby zjesc lazanki - ma 2 lata 4 miesiace, ale ja caly czas boje m usie dawac rozne nowosci - doswiadczone mamy wypowiedzcie sie prosze :tak:

ciagle o jedzeniu hehe :-D

a ja marze o ziemniaczkach, paluszkach rybnych i marchewce z groszkiem. Ale obiad z prawdziwego zdarzenia pewnie zjemy cos kolo piatku dopiero, jak juz kuchnia bedzie w stanie uzywalności..

wlasnie poklocilam sie z siostra... bo chodzi na korki z ang (matura w maju) i przyszla do mnie zebym jej pomogla. A wiecie na czym polegala pomoc? na przetłumaczeniu calego tekstu formatu A4.
oczywiscie na to, ze odpowiedzialam, ze nie przetlumacze, moge pomoc jej w tym czego ona nie wie, a nie tlumaczyc za nia tekst sie sfochala i trzaskajac drzwiami wyszla. "nie to ***** nie, bez laski" grrr....

reklama
Do góry