owlrene
Fanka BB :)
Kurcze przeczytalam dzisiejszy dzien i normalnie glowny watek kobiet w ciazy JEDZENIE.Super.To doloze.Ja wczoraj mialam dzien gotowania i uwaga:
-dla meza gar bigosu
-dla dzieci gar rosolu i kurczaczek
-dla mnie nic innego jak oczywiscie lazanki
Mam spokoj z gotowaniem na 3 dni,a mezowi jeszcze zamroze.
Mysz1978 ja zaczelam moim wszystko dawac juz od roku i szczerze nigdy nie mieli problemow alergicznych czy zoladkowych(nie licze grypy zoladkowej)
Teraz za to mam problem bo:Maz nie lubi miesa tylko jarskie,syn znowu tylko mieso,corcia sama nie wie co poza slodyczami(w kazdych ilosciach)wiec wielki problem gdy mam gotowac.
Ja dopiero wrocilam z pracy i sie polozylam bo znowu brzuchol mnie boli i nospa poszla w ruch,a musialam odebrac po drodze dzieci ze szkol,pojechac kupic z nimi rybki bo 3 im zdechly i byl placz odgrzac obiad i wreszcie spokoj.
Maluchy u siebie robia zadania a ja nadrabiam dzisiejszy dzien na forum.
\
U nas dzis tez zimno chodz bez sniegu,byl deszcz rano,a tak wogole szaro i ponuro i tylko spac.
ok wy spicie a ja poleze i poczytam inne watki na forum.pa
-dla meza gar bigosu
-dla dzieci gar rosolu i kurczaczek
-dla mnie nic innego jak oczywiscie lazanki
Mam spokoj z gotowaniem na 3 dni,a mezowi jeszcze zamroze.
Mysz1978 ja zaczelam moim wszystko dawac juz od roku i szczerze nigdy nie mieli problemow alergicznych czy zoladkowych(nie licze grypy zoladkowej)
Teraz za to mam problem bo:Maz nie lubi miesa tylko jarskie,syn znowu tylko mieso,corcia sama nie wie co poza slodyczami(w kazdych ilosciach)wiec wielki problem gdy mam gotowac.
Ja dopiero wrocilam z pracy i sie polozylam bo znowu brzuchol mnie boli i nospa poszla w ruch,a musialam odebrac po drodze dzieci ze szkol,pojechac kupic z nimi rybki bo 3 im zdechly i byl placz odgrzac obiad i wreszcie spokoj.
Maluchy u siebie robia zadania a ja nadrabiam dzisiejszy dzien na forum.
\
U nas dzis tez zimno chodz bez sniegu,byl deszcz rano,a tak wogole szaro i ponuro i tylko spac.
ok wy spicie a ja poleze i poczytam inne watki na forum.pa