reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kurcze przeczytalam dzisiejszy dzien i normalnie glowny watek kobiet w ciazy JEDZENIE.Super.To doloze.Ja wczoraj mialam dzien gotowania i uwaga:
-dla meza gar bigosu
-dla dzieci gar rosolu i kurczaczek
-dla mnie nic innego jak oczywiscie lazanki
Mam spokoj z gotowaniem na 3 dni,a mezowi jeszcze zamroze.

Mysz1978 ja zaczelam moim wszystko dawac juz od roku i szczerze nigdy nie mieli problemow alergicznych czy zoladkowych(nie licze grypy zoladkowej)
Teraz za to mam problem bo:Maz nie lubi miesa tylko jarskie,syn znowu tylko mieso,corcia sama nie wie co poza slodyczami(w kazdych ilosciach)wiec wielki problem gdy mam gotowac.

Ja dopiero wrocilam z pracy i sie polozylam bo znowu brzuchol mnie boli i nospa poszla w ruch,a musialam odebrac po drodze dzieci ze szkol,pojechac kupic z nimi rybki bo 3 im zdechly i byl placz odgrzac obiad i wreszcie spokoj.
Maluchy u siebie robia zadania a ja nadrabiam dzisiejszy dzien na forum.
\
U nas dzis tez zimno chodz bez sniegu,byl deszcz rano,a tak wogole szaro i ponuro i tylko spac.
ok wy spicie a ja poleze i poczytam inne watki na forum.pa

reklama
Ja od rana na nogach, nie moge spac jakoś. Zasypiam, budze się, nie moge zasnąć i tak w kółko. Deszcz lał całą noc. O 6:30 było tąpnięcie w kopalni i to na tyle mocne, że przesuneło mi się łóżko znów troche i rozdzwoniły dzwonki na ścianie. Potem przysniła mi się Mama. Najpierw taka starutka, siwiusieńka, schorowana, ledwo sie mogła ruszać, a zaraz potem taka w kwiecie wieku, zadowolona, szczęśliwa i zdrowa. To chyba znaczy, że jest Jej dobrze, co? Bo jak uspiliśmy psiaka miesiąc temu to też mi się przyśnił taki młodziutki i zadowolony, a naprawde był juz staruszek.
Poza tym mam numery lotto ze snu, ale tylko 5 a i tak nie wiem czy dobrze zapisałam, bo nie mogłam zapamiętać. Kiedyś na takie wyśnione trafiłam "trójkę". Leje i leje, a ja z ojcem zaraz jadę 130 km odwieźć jego siostrę.

Mag- na pewno Twoja mamcia jest szczęśliwa, nic ją nie boli, ma na Was oko zawsze i wszędzie-przytulam i całuje Ciebie...

ja jakos wstałam lewą nogą dzisiaj, nic mi sie nie chce i wkurza mnie wszystko:wściekła/y:

no piękny sen mag. i życzę trafienia 6.
Jakmieszkałam w Świętochłowicach to czasami cały blok sie trząsł od tąpnięć w kopalni a rzeczy z szafek wypadały.
Dziewczyny co bierzecie na przeziębienie

Oj mi mój gin polecił bioparox, ale to na recepte i jakies tabletki tylko teraz nie pamiętam nazwy(ale były na katar zatokowy)i pomogły:-)oprócz tego ssałam septolete, piłam herbatę z miodem i cytryną i robiłam inhalacje z tymianku i rumianku...

Eh... nie przeszedł, jakaś do dupy jestem:wściekła/y: dzisiaj, niech ten dzień się szybciej skonczy...
aaaa od wczoraj słucham z Gabrysią, a w właściwie to ona słucha muzyczki, przystawiam do brzucha słuchawki i muza leci:-)

reklama
Hejka
Ja mam dzsiaj też jakiś humor do d... Wczoraj mnie mój Ł drażnił i się chamsko do niego odezwałam i w nocy się nawet nie przytuliliśmy do siebie:-( I wogóle nic mi się kompletnie dzisiaj nie chce.... Za oknem nadal śnieg, kałuże i wciąż pada... także w Lublinie zima na całego.
Na obiadek dzisiaj serwuję placko ziemniaczane, bo nie mam innych pomysłów.

Do góry