Agniesiak85
Fanka BB :)
Mag ja tez trzymam kciuki !
U mnie sypie śnieg, brr ale musi byc zimno na zwenatrz.
Dzisiaj dzien nauczyciela syn będzie w szkole tylko dwie godz ale i tak mu nie zazdroszcze przedzierania sie przez śnieg
Dzień dobry!
U mnie śnieg
Lubię taką pogodę pod warunkiem że na dwór nie trzeba wychodzić, a niestety muszę dziś wyjść
Trzymajcie się wszystkie ciepło, potem jeszcze do Was wpadnę
O rany!!! u mnie zimucha na całego!!!! Wieje jak nie wiem, gałęzie połamane, zaspy i ciągle pada. Jest całkiem biało!!!!
Mag jestem z Tobą, bądź silna dla maluszka.
No Kochane... u mnie też śnieg na całego
A ja muszę wyjśc wreszcie do szmateksów połazic i kurtke sobie na zime kupic Czekam na M. Poszedł na 10 do pracy na jakies 2 godzinki bo dziś dzien nauczyciela i jak wróci to mamy pochodzic Nie chce mi się bo tak marnie na dworze.. no ale cóż.. zimno a ja nie mam w czym chodzic..
Heh;-) Musiałam się wykrzyczec
A mi się udało na allegro sprzedac jeden telefonik Jeszcze jeden i będe mogła sobie kupic mój wymarzony:-)
No Kochane... u mnie też śnieg na całego
A ja muszę wyjśc wreszcie do szmateksów połazic i kurtke sobie na zime kupic Czekam na M. Poszedł na 10 do pracy na jakies 2 godzinki bo dziś dzien nauczyciela i jak wróci to mamy pochodzic Nie chce mi się bo tak marnie na dworze.. no ale cóż.. zimno a ja nie mam w czym chodzic..
Heh;-) Musiałam się wykrzyczec
A mi się udało na allegro sprzedac jeden telefonik Jeszcze jeden i będe mogła sobie kupic mój wymarzony:-)