reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mag ja tez trzymam kciuki !

U mnie sypie śnieg, brr ale musi byc zimno na zwenatrz.
Dzisiaj dzien nauczyciela syn będzie w szkole tylko dwie godz ale i tak mu nie zazdroszcze przedzierania sie przez śnieg

Dzień dobry!
U mnie śnieg :szok::szok:
Lubię taką pogodę pod warunkiem że na dwór nie trzeba wychodzić, a niestety muszę dziś wyjść:no:

Trzymajcie się wszystkie ciepło, potem jeszcze do Was wpadnę:tak:

O rany!!! u mnie zimucha na całego!!!! Wieje jak nie wiem, gałęzie połamane, zaspy i ciągle pada. Jest całkiem biało!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Mag jestem z Tobą, bądź silna dla maluszka.

No Kochane... u mnie też śnieg na całego
:szok:
A ja muszę wyjśc wreszcie do szmateksów połazic i kurtke sobie na zime kupic Czekam na M. Poszedł na 10 do pracy na jakies 2 godzinki bo dziś dzien nauczyciela i jak wróci to mamy pochodzic:crazy: Nie chce mi się bo tak marnie na dworze.. no ale cóż.. zimno a ja nie mam w czym chodzic..:wściekła/y:

Heh;-):-D Musiałam się wykrzyczec:zawstydzona/y::-D
A mi się udało na allegro sprzedac jeden telefonik:cool2: Jeszcze jeden i będe mogła sobie kupic mój wymarzony:tak::-)

reklama
ja wlasnie skonczylam prasowanie, zaraz zrobie sobie kawke i jak ją wypije to mam plan pojechac do jakiegos centrum handlowego i zakupic spodnie, bo mam tylko jedna pare i jak ją wypiore to nigdzie nie moge wyjsc bo nie mam w czym :) jeszcze jakies dluzsze bluzeczki ze dwie by mi sie przydaly bo wszystkie co mam okazuja sie byc aktualnie za krotkie i widac ten kawalek spodni ktory sie na brzuchu ma rozciągac :)

Witajcie w zimową srode...
jest u mnie tak zimno ze nawet nie chcialo mi sie z lozka wstawac....koszmar....nawet mlodemu ubralam rajtki i spodnie po domu. dobrze ze nie musze nigdzie wychodzic... narobilam wczoraj 70 pierogów....mmmmmm
Jutro chyba pojde zrobic badanie moczu ale kurde...nuiewiem czy mi sie to uda isc 2 km do przychodni....z mlodym na dodatek... ehhhu mnie w gorach to dopiero odczuwa sie pogode.

Kurcze jak dawno mnie nie było, tyle się wydarzyło przez ten czas na forum musze wszystko nadrobić :-)
Gratuluje wszystkim mamusiom dziewczynek u nas najrawdopodobniej będzie chłopczyk chociaż za 2 tyg lekarz to potwierdzi :tak:
Najgorsze jest to że narobiłam sobie chęci na te łazanki :-) a tu już późno i składników nie ma. Jutro z rana śmigam do sklepu i wypróbuje przepis :-D
- Gratuluje synusia u mnie tez bedzie chlopczyk

Mag - jestesmy z Toba......i pamietaj ze nie mozesz sie denerwowac....Twoja mama napewno jest z Wami duszą....

Macie przepis na jakies fajne ciasto najlepej z kremem musze upiec na ten roczek....i nie mam pomyslu

Witajcie :-)
u nas bez śniegu, grad też już nie pada,
ale zapraszam wszystkich amatorów latania w stylu dowolnym na Pomorze
wiatr uniesie wszystkich i wszystko :szok:

mag wszystkie pamiętamy o Tobie, trzymamy kciuki,
uważaj na siebie i Maleństwo
ja ledwo nie straciłam ciąży po śmierci mojej Babuni latem :-( to był koszmar (była mi bliższa niż mama)

Kurcze ale się pogoda popsuła okropnie zimno i pada śnieg :szok: a tu w kurtałke cieplejszą ledwo wchodze ;-) wypadałoby wkońcu wybrać się na zakupki i nabyć jakieś ubranka ciążowe.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki w ten ziombny dzień :-)

reklama
Witam zimooooowo,
u mnie pada na całego:szok:
Wróciłam własnie z pobrania krwi, nie było tak źle jak myślałam, bo zawsze jest jakiś problem z moimi żyłami...
Miałam robiony test na glukozę z obciążeniem, o fujjj jaka ta glukoza nie dobra, bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mag, kochan 3mam kciuki, tak jak juz dziewczyny pisały Twoja mamcia czuwa nad Tobą i będzie się Wami opiekować...biziaki

Do góry