reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ccaroline piękne oczy ma Twój synek i zabójczy uśmiech:-D
kiedyś będą za nim panny tabunami latały, a ty będziesz je musiała odganiać;-)

dzisiaj od moich łobuzów z klasy dostałam bukiet z 20 słoneczników, milutko mi się zrobiło, bo pogoda paskudna, a tu taka niespodzianka:tak: - lizusy kochane

Kurcze, ja dziś w ten śnieg nie wierzyłam, a jednak:eek:. Na szczęście szybciutko z domu wskoczyłam do autka a potem z autka do pracy brr. W pracy nudy na pudy, w taką pogodę pies z kulawą nogą do sklepu nie zagląda. No i mam duuużo czasu na BB. Jeszcze muszę zdjęcia wybrać do odbitek. Musimy uzupełnić albumy z naszymi zdjęciami. Jak się dzidziuś urodzi to fotek będzie jeszcze więcej i się z tym nie uporam, także zaraz się za to zabieram:-)

wy tu o samych pysznosciach a ja stare przedwczorajsze lazanki koncze tyle ich bylo :-D

nic nie moge piec i specjalnie gotowac do poki nie bedzie kuchni :(
Malarz malije ,tapetuje i syf ze pozal sie
Wszedzie folia i musze uwazac zeby sie nie poslizgnac nie wiem gdzie moje ciuchy bo mnie rano nie bylo a M w worki wszystko pakowal wrrrrrrrrrr BURDEL NA CALEGO :((((

Jutro malarz mowi ze bedzie skonczone :) o tyle dobrze .

Dzisiaj bede nurkowac w kartonach i worach i szukac ciuchow na jutro zeby wygladac jak czlowiek bo jutro juz czwartek i polowkowe :)))

A tym czasem ide sobie kawe zrobic moze gdzies jakiegos kubka znajde

Jest smaczny i łatwy w przygotowaniu :) także polecam.

A tu mój mały zimowy przystojniak :)
Cudowny:tak::-) I te oczy:cool2: Oj panny będa za nim biegały:-D

A my z M już wróciliśmy. Nic nie znalazłam dla siebie:-( Chciałam pójśc już po ta kurtkę co wczoraj w szmateksie widziałam ale była kartka na drzwiach, że pani wraca o 14:-(Ehh.. i przyszliśmy do domku. A tak piździ na dworzu, że :szok:
Może do Mławy z M skoczymy w weekend i tam pochodzimy, może jakąś taką zwykłą, puchową, lekką kurtkę z kapturem znajdę.:tak:
U mnie takie wielkie płaty śniegu padają:-DA ja juz w domku i mam je gdzieś:-p:-D

Ja dziś mam spagetii:-) jami jami, zaraz idę na nie:-D
Zrobię dziś blok, pisałyście o nim nie dawno, a ja go dawno nie robiłam, więc dziś zrobię:-)
W ogóle to zauważyłam kochane ciążówki że duuużooo o jedzeniu jest pisane, hehe:-):-)

reklama
Witam Marcóweczki, wróciłam z urlopu z Polski w samą porę jak widac....nie zazdroszczę Wam tego śniegu. Dziewczyny piszecie ciągle o tym jedzeniu, aż mnie skręca przed kompem i czuję jak slina napływa mi do ust :-D. Skorzystam z tych przepisów, a jakze :tak:.
Gratuluje Wam córeczek i synalków, u nas jeszcze nie wiadomo co będzie, gin w Polsce powiedział, że w sumie to nie widzi, żeby coś pływało między udami, więc może będzie córa, w dodatku skrzyżowane nóżki mogą swiadczyć, że to płeć piekna i po prostu wstyd nie pozwala pokazać:-D. Nastepne usg we wtorek, może tym razem dzidzia będzie mniej wstydliwa :-)

Do góry