reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a ja wcinam bulki z maslem krakowska i serem zoltym nie zapominajac o swiezym ,pachnacym i pysznym ogorku zielonym soli pieprz mniammmmm

A jutro ugotuje caly gar botwinki ;) z fasolka i duzo burakow :)

kamika - blagam daj przepis na botwinke - chodzi za mna juz od miesiaca :-) Mama mi wprawdzie mowila jak zrobic ale wole miec wszystko na pismie bo zapomnialam... :zawstydzona/y:

PROSZE!!!!! :sorry:

Dziewczynki, tak się strasznie boję... Jutro pogrzeb....... :-:)-:)-(
Prosze, trzymajcie kciuki, żeby chociaż nie padało, wystarczy że jest tak strasznie zimno. I żebym jakoś to przezyła :-(
Ps. Chyba nie mam tez najlepszych wyników, ale to skonsultuję najpierw z ginem jak będe na wizycie.

Botwinka mniam mniam...pychotka :tak::-p :-)

Mała wariuje w brzusiu, aż mi się śmiać chcę.. Musiałam przed chwilą lecieć kupić chlebek do żabki, bo zapomniałam, że mój Ł ma jutro na rano do pracy i nie było ani suchej kromki chleba:eek: :no: Ale mi wybaczył i poszłam do sklepu..

oOO ściągnął mi isę film "oszukać przeznaczenie 4" więc bedę oglądać ;-):-D i wcinać ulubiony jogurcik brzoskwiniowy z jogobelli :happy::cool:

no to do juta dziewczynki :-) :-p :-D

Dobranoc​

Prosze, trzymajcie kciuki, żeby chociaż nie padało, wystarczy że jest tak strasznie zimno. I żebym jakoś to przezyła :-(
Ps. Chyba nie mam tez najlepszych wyników, ale to skonsultuję najpierw z ginem jak będe na wizycie.
Mag trzymaj się dzielnie, pamietaj jesteśmy z Tobą.​

Kochana w myslach jestesmy z toba .
Pozegnaj sie z mama i nie placz wiem ciezko bo boli i az w piersi piecze ale postaraj sie ,twoja mama napewno nie chce zebys plakala a czy uronisz zle czy nie ona wie ze ja kochasz i kochac nie przestaniesz .
Teraz bedzie na ciebie z gory uwazac i sie toba opiekowac razem z twoim Aniolem Strozem .

Badz silna kochana twoje dziecko cie potrzebuje teraz o potem jeszcze bardziej .

Nic innego nie potrafie napisac .

Trzymaj sie

reklama
Do góry