reklama
mag349
Fanka BB :)
Dziewczynki, tak się strasznie boję... Jutro pogrzeb....... :---(
Prosze, trzymajcie kciuki, żeby chociaż nie padało, wystarczy że jest tak strasznie zimno. I żebym jakoś to przezyła :-(
Ps. Chyba nie mam tez najlepszych wyników, ale to skonsultuję najpierw z ginem jak będe na wizycie.
Prosze, trzymajcie kciuki, żeby chociaż nie padało, wystarczy że jest tak strasznie zimno. I żebym jakoś to przezyła :-(
Ps. Chyba nie mam tez najlepszych wyników, ale to skonsultuję najpierw z ginem jak będe na wizycie.
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Botwinka mniam mniam...pychotka :-)
Mała wariuje w brzusiu, aż mi się śmiać chcę.. Musiałam przed chwilą lecieć kupić chlebek do żabki, bo zapomniałam, że mój Ł ma jutro na rano do pracy i nie było ani suchej kromki chleba Ale mi wybaczył i poszłam do sklepu..
oOO ściągnął mi isę film "oszukać przeznaczenie 4" więc bedę oglądać ;-) i wcinać ulubiony jogurcik brzoskwiniowy z jogobelli
no to do juta dziewczynki :-)
Dobranoc
Mała wariuje w brzusiu, aż mi się śmiać chcę.. Musiałam przed chwilą lecieć kupić chlebek do żabki, bo zapomniałam, że mój Ł ma jutro na rano do pracy i nie było ani suchej kromki chleba Ale mi wybaczył i poszłam do sklepu..
oOO ściągnął mi isę film "oszukać przeznaczenie 4" więc bedę oglądać ;-) i wcinać ulubiony jogurcik brzoskwiniowy z jogobelli
no to do juta dziewczynki :-)
Dobranoc
Moni27
Monika
Mag trzymaj się dzielnie, pamietaj jesteśmy z Tobą.
Kochana w myslach jestesmy z toba .
Pozegnaj sie z mama i nie placz wiem ciezko bo boli i az w piersi piecze ale postaraj sie ,twoja mama napewno nie chce zebys plakala a czy uronisz zle czy nie ona wie ze ja kochasz i kochac nie przestaniesz .
Teraz bedzie na ciebie z gory uwazac i sie toba opiekowac razem z twoim Aniolem Strozem .
Badz silna kochana twoje dziecko cie potrzebuje teraz o potem jeszcze bardziej .
Nic innego nie potrafie napisac .
Trzymaj sie
reklama