reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Mag ja tez trzymam kciuki !

U mnie sypie śnieg, brr ale musi byc zimno na zwenatrz.
Dzisiaj dzien nauczyciela syn będzie w szkole tylko dwie godz ale i tak mu nie zazdroszcze przedzierania sie przez śnieg

mag... jesteśmy z tobą... nie wiem co mam napisac bo slow mi brak w takich chwilach ale duzo sil dla Ciebie i Maluszka, trzymaj sie kochana...

a ja wstalam dzisiajw czesniej bo maz lewa noga wstal od rana sie wkurzal bo kawy sobie nie kupil no i dzisiaj w koncu mu pojde i kupie cala w sloiczku bo sobie w sasetkach ciagle kupowal ... tak przynajmniej mu nie zabraknie.
ja na 10 po wyniki i do kardiologa zobaczymy co tam w trawie piszczy aaa i musze na wage dzisiaj wskoczyc tak sobie pomyslalam ze jak mi sie uda pol kg na tydzien tylko przytyc to bedzie gitara ale pewnie teraz mniej na tydzien przybedzie za to pozniej moze wiecej sie zbierac haha :) obym gora doszla do 82 nie wiecej bbrr
a no i dzisiaj robie (chyba, mam nadzieje ze mi sie bedzie chcialo) ciasto z masa brzoskwiniowa i galaretka na gorze mniam pycha...

Mag, uważaj na siebie i na dzidzię. To jest priorytet!
Życzę Ci, byś znalazła wsparcie u bliskich, otuchę, ciepłe spojrzenie. Uspokój emocje mimo wszystko.
Ja wierzę, że twoja mama jest wciąż przy Was, nie ma jej tylko ciałem. Jak Kamikaa napisała - czuwać teraz będzie nad Wami.
Przytulam ciepło.

Dzień dobry!
U mnie śnieg :szok::szok:
Lubię taką pogodę pod warunkiem że na dwór nie trzeba wychodzić, a niestety muszę dziś wyjść:no:

Trzymajcie się wszystkie ciepło, potem jeszcze do Was wpadnę:tak:

O rany!!! u mnie zimucha na całego!!!! Wieje jak nie wiem, gałęzie połamane, zaspy i ciągle pada. Jest całkiem biało!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Jak ja nie cierpię zimuchy:dry::dry: Dzisiaj tylko do sklepu polecę i tyle z mojego wychodzenia z domu..

Witam zimowo!
My już po spacerku do samochodu, do przedszkola i spowrotem! Superowo sypie ale ziiimnoooo!
Zaraz ruszamy z Łukaszkiem na zajęcia. Chyba rękawiczki muszę wyciągnąć :-)

Mag - myślę o Tobie! Trzymaj się ciepło!!!

Musze kupić kwiatki na dzień nauczyciela i zanieść popołudniu żeby synek dał pani. Żebym nie zapomniała bo skleroza ciążowa u mnie dalekoooo posunięta ;-)

reklama
mag - jestesmy z Toba myslami, a Twoja Mama na pewno juz opiekuej sie Toba z gory

U mnie sniegu nie ma ale wieje niemozebnie :szok: Wyjsc z domu musze bo musze jakies drobne zakupy zrobic no i odebrac L-4 od lekarza. Synka dalam do niani (w tym samym bloku mieszka :tak:) zeby go nie ciagnac

Do góry