mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
o Boze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakie cudenko!!!!!!!!!!!!! chyba zrobie dwa zeby bylo duzo
O nie...chyba zaraz wezmę się za pieczenie ciacha ;-) Normalnie wygląda tak smakowicie, że mi ślinka pociekła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o Boze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakie cudenko!!!!!!!!!!!!! chyba zrobie dwa zeby bylo duzo
Mnie też i chyba zaraz zrobię niestety będę musiała wyjść na to zimno bo nie mam składników w domu. No ale mąż będzie zadowolony no i oczywiście dzidzia:-)O nie...chyba zaraz wezmę się za pieczenie ciacha ;-) Normalnie wygląda tak smakowicie, że mi ślinka pociekła
O nie...chyba zaraz wezmę się za pieczenie ciacha ;-) Normalnie wygląda tak smakowicie, że mi ślinka pociekła
Mnie też i chyba zaraz zrobię niestety będę musiała wyjść na to zimno bo nie mam składników w domu. No ale mąż będzie zadowolony no i oczywiście dzidzia:-)
Co do ciast ja znam bardzo fajny przepis na sernik na zimno kolorowy z galaretek, szybki, łatwy i tani no i nie jest za słodki.
Potrzeba 5 opakowań galaretek (mogą być różne), dwa duże serki homogenizowane po 400 gram i tyle i okrągła forma taka tortownica.
pierwsza warstwa to galaretka, rozpuszczona we wrzątku z 375 ml wody, wlać tężejącą do formy aby bokami się nie wylała i wstawić do lodówki, w między czasie przygotować drugą warstwę, kolejną galaretkę rozpuścić w wodzie z 375 ml i dodać do gorącej 400 ml serka i wymieszać, wystudzoną wlać na zastygniętą galaretką i tak kolejne warstwy. Mam nadzieje, że zrozumiale napisałam
A tu znalazłam zdjęcie nie jest moje ale wychodzi coś podobnego, można na góre albo na dół dodać owoce.