reklama
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Ja też mam podobne dolegliwości jak wy. Mi dochodzi jeszcze ból przy oddawaniu moczu taki, że aż cały brzuszek mnie boli a szczególnie okolice jajników. Czuje też kłucie w dole brzucha i w ogóle boli jak za dużo biegam. Jestem już na L4 o byłam w szpitalu w 11 tc i biore cały czas Duphaston więc czuje się "zabezpieczona" Za tydzień mam wizytę zaplanowaną u lekarza ale nie wiem czy nie przejść się do niego już jutro...ehh
Agniesiak85
Fanka BB :)
Byla wczoraj wieczorkiem, ale zmienila sobie avatar i pewnie dlatego jej nie zauwazylas Agniesiak ;-)
Racja Już widzę jej nowy avatarek:-) Uspokoiłam się, że wszystko ok
Ja zmykam na M jak miłośc a potem pewnie expres reporterów;-):-)
Do jutra!
Ja zmykam na M jak miłośc a potem pewnie expres reporterów;-):-)
Do jutra!
Jeszcze ja na dobranoc
jejku jak sie ciesze jutro przychodzi malarz i bedzie malowal potem w piatek kupimy wykladzine i wylozymy na gorze ,potem do ikkei po meble dla dziecka szafa ,komoda do przewijania i lozeczko i wtedy popiore ciuszki i w koncu poskladam do szafy jupiiiiiiiii)
A teraz ide do wanny poplywac i moze jeszcze troszke poprasuje
spijcie i snijcie o milych rzeczach
jejku jak sie ciesze jutro przychodzi malarz i bedzie malowal potem w piatek kupimy wykladzine i wylozymy na gorze ,potem do ikkei po meble dla dziecka szafa ,komoda do przewijania i lozeczko i wtedy popiore ciuszki i w koncu poskladam do szafy jupiiiiiiiii)
A teraz ide do wanny poplywac i moze jeszcze troszke poprasuje
spijcie i snijcie o milych rzeczach
peperka
Fanka BB :)
aha,dziękuję. na przeciwciała o ile się nie mylę nie musze bo mam dodatnią grupę krwi. Czyli te wszystkie cytologie i inne badania co są w karcie ciąży dopiero później. Ok. Dziękuję bardzo.
wydaje mi się, że jednak morfologię i mocz powinnaś co miesiąc robić. w ciąży szybko wszystko się zmienia i w kilka tygodni możesz mieć anemię.
jak ci nie będzie chciał dać skierowania, to rób sama - to nie kosztuje dużo. jak będziesz miała dobre wyniki to ok, ale jak złe to od razy pokażesz lekarzowi.
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Ja chodzę do NFZ co około 3 tygodnie. Ale powiedział, że mam przychodzić jak tylko coś będzie mnie niepokoić. Teraz mam za tydzień na 21 paźdz.Miałam już robione usg 2 razy. Pierwszy raz w 9 tc a drugie w 12 tc jak byłam w szpitalu. Teraz jak pójde na wizyte zapytam o nastepne usg i badania krwi oraz moczu. :-)
Moni27
Monika
Ja mam wizyty co 3 tygodnie to chyba wystarczająco. Teraz mam wizyte 26 października chyba będzie dokładniejsze usg bo gin powiedziała że dokładnie wszystko pomierzymy :-)
reklama
Moni27
Monika
Kurcze jak dawno mnie nie było, tyle się wydarzyło przez ten czas na forum musze wszystko nadrobić :-)
Gratuluje wszystkim mamusiom dziewczynek u nas najrawdopodobniej będzie chłopczyk chociaż za 2 tyg lekarz to potwierdzi
Najgorsze jest to że narobiłam sobie chęci na te łazanki :-) a tu już późno i składników nie ma. Jutro z rana śmigam do sklepu i wypróbuje przepis
Gratuluje wszystkim mamusiom dziewczynek u nas najrawdopodobniej będzie chłopczyk chociaż za 2 tyg lekarz to potwierdzi
Najgorsze jest to że narobiłam sobie chęci na te łazanki :-) a tu już późno i składników nie ma. Jutro z rana śmigam do sklepu i wypróbuje przepis