reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej :) widze ze wam wszystkim pocielka slinka na lazanki :-D
moje tez pycha bo z wczoraj przeszly wszystkim mniammmmmmmm :) juz prawie nic nie ma :( a byl caly gar i M nic nie jadl bo chory ,sama wtrabilam :-D

U nas zimnooooooo szok az sie wychodzic nie chce .
Ja juz po pracy i bez sily ide troszke polulac jutro wolne i o 8 juz malarz przychodzi :)

reklama
Kurka przez tą pogodę cały dzień ziewam i się plątam po całym mieszkaniu.. Mój Ł smacznie śpi po obadku :tak: jak dzidzi :-p Ja czekam na brzydulę, hehe :eek: tak gdzieś ją polubiłam :tak: :-D A wiecie co zamierzam na kolacje zrobić? Makaron świderki z białym serkiem, cukrem i masełkiem :tak::yes: taka gdześ ochotka na słodkie mnie złapała:-);-):rolleyes2: Kurcze obejrzałabym sobie jakiś film.. Przedwczoraj ściągnęłam Wojna Polsko-ruska i tak się uśmiałam jak nie wiem...Widać, że to polski film, bo tak klną, że katastrofa.. :errr::no2: oo mam ochote na jakieś romantico.. tak do kolacyjki..mmmm, poprzytulać się z Ł...mmmm :wink::tak:

Kochane a co się dzieje z Moniazuber?:confused::hmm:Dawno jej na forum nie widziałam..:eek:
- racja.....oby nic złego....

Dzisiaj forum je łazanki :tak: a co jutro na obiad? :-)
- kochana...to ja zaczynam jutrzejszy obiad......wlasnie sie zabieraz za robienie pierogów.... :)
niedlugo mam roczek synka i to dopiero dylemat co tu zrobic na obiad hmn.... ina deser trza ciasto upiec....ojoj.. :)

Czarnuszka - gratuluje Ci ze w ogole sama bedziesz robic obiad na roczek... My zaprosilismy do restauracji. Na drugie urodzinki zreszta tez ;-)

A ja napalam sie na te lazanki, ale nie mialam kapusty dlatego u mnei bedzie poslizg 1 lub 2 dniowy :-D No i dzis jedlismy ta zupe w Green Way'u:tak:

Halo :-)

Eee na takiej piłce to chyba niezbyt wygodnie :-D
hehe racja :laugh2: ale na pewno chodzilo o ciaze, no powiedzmy do 4 a moze 5 miesiaca ;-)

Kochane a co się dzieje z Moniazuber?:confused::hmm:Dawno jej na forum nie widziałam..:eek:
Byla wczoraj wieczorkiem, ale zmienila sobie avatar i pewnie dlatego jej nie zauwazylas Agniesiak ;-)

Mnie glowa pobolewa i sama nie wiem co bym zjadla... W sumie to na nic nie mam specjalnej ochoty.
W Polsce zimno powiadacie? W Bukowinie spadl snieg... Ale mi sie teskni za prawdziwa zima i latem :cool2:

witam wieczorkiem

my juz po usg, wszystko w całkowitym porządku, dzidziol waży 250 g i wg gina przyjdzie na świat nie 17 a 15 marca (ale to tylko dwa dni, więc nieważne):-)

niestety zignorował rodziców i gina, i odwrócił się plecami do nas, cholewcia

kolejna szansa za 4 tygodnie:-p, ale gin powiedział, że tylko zerkniemy, bo dokładne wymiary będziemy robić za 2 miesiące - trochę jakoś dziwnie:zawstydzona/y:

A ja jestem wsciekla bo wreszcie dodzwonil sie moj do szpitala i pierwszy termin mozliwy to 29 pazdziernik i tak zapisal nas na usg.Normalni4e jestem strasznie wsciekla bo nie dosc ze tyle soie dzwonilo a nikt nie odbieral to jeszcze tak dlugi czas ponad 2 tyg.A ostatnie usg i to tylko takie szybko bylo w 10tyg.
Kurcze wscieklizna mnie bierze na ta sluzbe zdrowia w Stanach.Jeszcze mojemu G sie przez to dostalo a on bidny stwierdzil tylko ze nie mial gana zeby przekonac baby do wczesniejszego terminu;-);-)

reklama
moniazuber zmieniła atawar :tak:
a ostatnio sporo pracuje, więc nie zawsze ma kiedy coś napisać ;-)
wieczorem nadrabiam lekturę z Waszych całodziennych zapisków :-)
dzisiaj po pracy polowałam w Gdyni na spódnice ciążową, w outlecie nie było mojego rozmiaru :-( pani chciała wcisnąć mi rozmiar większą "bo i tak przytyję", ale wyglądała beznadziejnie - tak śmiesznie odstawała w bidorach, więc podziękowałam za super pomysły //tak więc zaszalałam i kupiłam z nowej kolekcji, jeansową, dałam 130 zł :szok: aż mnie serce bolało, jak płaciłam :-D ale na pewno posłuży do marca
potem latałam na parasolce :szok::-D tak u nas na Pomorzu wiało okropnie,
potem musiałam już złożyć parasol, bo niestety by nie przeżył tego wiatru i wcale nie pomagał, były też burze gradowe :szok: kosmos
przemęczona jestem całym dniem (który zaczynam o 6.oo :zawstydzona/y:) i marzę już tylko o ciepłym łóżeczku
na szczęście nie pracuję na cały etat więc parę dni w tyg mam lżejsze :-)
witam wieczorkiem

my juz po usg, wszystko w całkowitym porządku, dzidziol waży 250 g i wg gina przyjdzie na świat nie 17 a 15 marca (ale to tylko dwa dni, więc nieważne):-)

niestety zignorował rodziców i gina, i odwrócił się plecami do nas, cholewcia

kolejna szansa za 4 tygodnie:-p, ale gin powiedział, że tylko zerkniemy, bo dokładne wymiary będziemy robić za 2 miesiące - trochę jakoś dziwnie:zawstydzona/y:
super, że wszytsko ok :-)
tajemniczego masz Dzidziolka i tyle, musisz uzbroić się w cierpliwość i kupywać neutralne ciuszki, w końcu też są fajne ;-)

Do góry