reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej :) widze ze wam wszystkim pocielka slinka na lazanki :-D
moje tez pycha bo z wczoraj przeszly wszystkim mniammmmmmmm :) juz prawie nic nie ma :( a byl caly gar i M nic nie jadl bo chory ,sama wtrabilam :-D

U nas zimnooooooo szok az sie wychodzic nie chce .
Ja juz po pracy i bez sily ide troszke polulac jutro wolne i o 8 juz malarz przychodzi :)

reklama
Kurka przez tą pogodę cały dzień ziewam i się plątam po całym mieszkaniu.. Mój Ł smacznie śpi po obadku :tak: jak dzidzi :-p Ja czekam na brzydulę, hehe :eek: tak gdzieś ją polubiłam :tak: :-D A wiecie co zamierzam na kolacje zrobić? Makaron świderki z białym serkiem, cukrem i masełkiem :tak::yes: taka gdześ ochotka na słodkie mnie złapała:-);-):rolleyes2: Kurcze obejrzałabym sobie jakiś film.. Przedwczoraj ściągnęłam Wojna Polsko-ruska i tak się uśmiałam jak nie wiem...Widać, że to polski film, bo tak klną, że katastrofa.. :errr::no2: oo mam ochote na jakieś romantico.. tak do kolacyjki..mmmm, poprzytulać się z Ł...mmmm :wink::tak:

Kochane a co się dzieje z Moniazuber?:confused::hmm:Dawno jej na forum nie widziałam..:eek:
- racja.....oby nic złego....

Dzisiaj forum je łazanki :tak: a co jutro na obiad? :-)
- kochana...to ja zaczynam jutrzejszy obiad......wlasnie sie zabieraz za robienie pierogów.... :)
niedlugo mam roczek synka i to dopiero dylemat co tu zrobic na obiad hmn.... ina deser trza ciasto upiec....ojoj.. :)

Czarnuszka - gratuluje Ci ze w ogole sama bedziesz robic obiad na roczek... My zaprosilismy do restauracji. Na drugie urodzinki zreszta tez ;-)

A ja napalam sie na te lazanki, ale nie mialam kapusty dlatego u mnei bedzie poslizg 1 lub 2 dniowy :-D No i dzis jedlismy ta zupe w Green Way'u:tak:

Halo :-)

Eee na takiej piłce to chyba niezbyt wygodnie :-D
hehe racja :laugh2: ale na pewno chodzilo o ciaze, no powiedzmy do 4 a moze 5 miesiaca ;-)

Kochane a co się dzieje z Moniazuber?:confused::hmm:Dawno jej na forum nie widziałam..:eek:
Byla wczoraj wieczorkiem, ale zmienila sobie avatar i pewnie dlatego jej nie zauwazylas Agniesiak ;-)

Mnie glowa pobolewa i sama nie wiem co bym zjadla... W sumie to na nic nie mam specjalnej ochoty.
W Polsce zimno powiadacie? W Bukowinie spadl snieg... Ale mi sie teskni za prawdziwa zima i latem :cool2:

witam wieczorkiem

my juz po usg, wszystko w całkowitym porządku, dzidziol waży 250 g i wg gina przyjdzie na świat nie 17 a 15 marca (ale to tylko dwa dni, więc nieważne):-)

niestety zignorował rodziców i gina, i odwrócił się plecami do nas, cholewcia

kolejna szansa za 4 tygodnie:-p, ale gin powiedział, że tylko zerkniemy, bo dokładne wymiary będziemy robić za 2 miesiące - trochę jakoś dziwnie:zawstydzona/y:

A ja jestem wsciekla bo wreszcie dodzwonil sie moj do szpitala i pierwszy termin mozliwy to 29 pazdziernik i tak zapisal nas na usg.Normalni4e jestem strasznie wsciekla bo nie dosc ze tyle soie dzwonilo a nikt nie odbieral to jeszcze tak dlugi czas ponad 2 tyg.A ostatnie usg i to tylko takie szybko bylo w 10tyg.
Kurcze wscieklizna mnie bierze na ta sluzbe zdrowia w Stanach.Jeszcze mojemu G sie przez to dostalo a on bidny stwierdzil tylko ze nie mial gana zeby przekonac baby do wczesniejszego terminu;-);-)

reklama
moniazuber zmieniła atawar :tak:
a ostatnio sporo pracuje, więc nie zawsze ma kiedy coś napisać ;-)
wieczorem nadrabiam lekturę z Waszych całodziennych zapisków :-)
dzisiaj po pracy polowałam w Gdyni na spódnice ciążową, w outlecie nie było mojego rozmiaru :-( pani chciała wcisnąć mi rozmiar większą "bo i tak przytyję", ale wyglądała beznadziejnie - tak śmiesznie odstawała w bidorach, więc podziękowałam za super pomysły //tak więc zaszalałam i kupiłam z nowej kolekcji, jeansową, dałam 130 zł :szok: aż mnie serce bolało, jak płaciłam :-D ale na pewno posłuży do marca
potem latałam na parasolce :szok::-D tak u nas na Pomorzu wiało okropnie,
potem musiałam już złożyć parasol, bo niestety by nie przeżył tego wiatru i wcale nie pomagał, były też burze gradowe :szok: kosmos
przemęczona jestem całym dniem (który zaczynam o 6.oo :zawstydzona/y:) i marzę już tylko o ciepłym łóżeczku
na szczęście nie pracuję na cały etat więc parę dni w tyg mam lżejsze :-)
witam wieczorkiem

my juz po usg, wszystko w całkowitym porządku, dzidziol waży 250 g i wg gina przyjdzie na świat nie 17 a 15 marca (ale to tylko dwa dni, więc nieważne):-)

niestety zignorował rodziców i gina, i odwrócił się plecami do nas, cholewcia

kolejna szansa za 4 tygodnie:-p, ale gin powiedział, że tylko zerkniemy, bo dokładne wymiary będziemy robić za 2 miesiące - trochę jakoś dziwnie:zawstydzona/y:
super, że wszytsko ok :-)
tajemniczego masz Dzidziolka i tyle, musisz uzbroić się w cierpliwość i kupywać neutralne ciuszki, w końcu też są fajne ;-)

Do góry