madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ale sie pozarłam z tesciową Boze co za głupi babsztyl.A Bartus nie chce mi pic mleka ani bebika ani nutramigenu,ani kleiku niewiem co sie dzieje z nim.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja Pola też dziś to dostała i pluła tym dalej niż widziała, nie wiem dlaczego bo wczoraj jadła marchewkową z ryżem z bobovity i było wszystko ok. mojej małej generalnie to hipp nie podchodzi nawet owocki, a przepada za nimi. zobaczysz kiedy znikną te krostki, może to tylko podrażnienie buziaka i zaraz zniknie. Pola ma zawsze czerwone placki jak je jabłuszko, tam gdzie było tam placek.Cześć dziewczyny będę się powtarzać ALE SKWAR
Dziś zakupiłam małemu parę obiadków z hippa bo gerbera nie za bardzo mu smakowały. Zjadł parę łyżeczek młodej marchewki z ziemniaczkami i dostał wysypki na buzi koło ust noska i na policzkach tak bliżej brody,wszędzie tam gdzie był umazany tym daniem i nie wiem czy jutro też próbować czy dać sobie spokój ?
U mnie własnie tez jest ten problem. Jak ejszcze rozmawiałysmy normalnie to kiedys powiedziałam ze M pojdzie ze śmieciami. Wypomniała mi to pozniej 100 razy. Ale ja sie nie daje Ucze M wszystkiego. Czasami mnie wkurza tak że aaaaaahhhh ale widze ze nauka daje efektyIonka w tym problem ze moja teściowa nigdy nie pracowała zawodowo. Prowadziła dom i wychowywała czterech synów!! Teść jest nauczony że do kuchni nie musi wchodzic, ona lata jak służąca. I chyba myśli że jej ukochany syn też takie bedzie miał życie (jest w błędzie ). Nie każe mu sprzątać non stop ani gotować ale pomóc mi ma obowiązek. Jak powiedziałam kiedyś że Radek postrzątał i zrobił śniadanie jak jeszcze spałam to była oburzona!!!!!!
No dziewczyny mam wyniki analizy moczu Lilki i wszystko OK. Dobrze, że jesteście, bo pewnie bez waszych rad tych badań bym nie zrobiła, a to naprawdę niewiele wysiłku kosztuje. Dzięki Drogie mamy z BB