reklama
Witam!
Olenka dzis zaliczyla pierwsza wycieczke. Troche sie balam i mialam tysiac wymowek, zeby nie jechac a to, ze goraco, a to, ze bedzie plakac, a to , a tamto:-) Dobrze, ze M sie uparl! Olenka byla grzeczna jak aniolek i wszystko z zaciekawieniem obserwowala
Tez juz nie lubi lezec, woli byc na raczkach lub siedziec. Dzwiga sama glowke, ale daleko jej jeszcze do samodzielnego siadania. A z obrotami u nas kiepsciutko:-(
Olenka dzis zaliczyla pierwsza wycieczke. Troche sie balam i mialam tysiac wymowek, zeby nie jechac a to, ze goraco, a to, ze bedzie plakac, a to , a tamto:-) Dobrze, ze M sie uparl! Olenka byla grzeczna jak aniolek i wszystko z zaciekawieniem obserwowala
Tez juz nie lubi lezec, woli byc na raczkach lub siedziec. Dzwiga sama glowke, ale daleko jej jeszcze do samodzielnego siadania. A z obrotami u nas kiepsciutko:-(
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A moje dziecie strajkuje z jedzeniem,spi,mam nadzieje ze zapragnie jeszcze mleka.Zasnoł w lezaczku po kąpieli mam na leząco.Niewiem co sie dzieje,od jakiegos czasu mało je.Prubowałam dac kleiku to wzioł dobrą jedną łyzeczke.Wazyłam go spadł mi z wagi.We wtorek jade do pediatry,no ale do tego czasu bede mu prubowała dac kleika i mleko,boje sie ze jakies chorubsko go bierze bo jest marudny nerwowy.
ramari
Fanka BB :)
Dziewczyny oddam wózek. Wózek CHICCO 6WD TECH + FOTELIK SAMOCHODOWY !!! (1156252770) - Aukcje internetowe Allegro
Taki jak w linku tylko inna kolorystyka:
Wózek przeżył dwójke dzieci. Dostaliśmy go od rodziny, ale nie sprawdził się na naszych wertepach. Generalnie daje rade. Jedyna rzecz, która mogłaby być wymieniona to koła. Już są troche zeksploatowane. Potrzebujący rodzice napewno będą mieli z niego pocieche. Pasuje mi odbiór osobisty we Wrocławiu.
Jurto może zrobie zdjęcia to wkleje.
Taki jak w linku tylko inna kolorystyka:
Wózek przeżył dwójke dzieci. Dostaliśmy go od rodziny, ale nie sprawdził się na naszych wertepach. Generalnie daje rade. Jedyna rzecz, która mogłaby być wymieniona to koła. Już są troche zeksploatowane. Potrzebujący rodzice napewno będą mieli z niego pocieche. Pasuje mi odbiór osobisty we Wrocławiu.
Jurto może zrobie zdjęcia to wkleje.
Y
yra245
Gość
hej dziewczyny nie odzywałam się kilka dni bo oczywiście my ciągle nad wodą siedzimy, mój M kąpał się z małym już 3 razy w jeziorze, mały obecnie zajada słoiki bobowita obojętnie co mu się daje wszystko zjada ze smakiem, nie jestem w stanie was nadrobić bo oczywiście jest tego za dużo, trochę was poczytałam,
moniSkaBe
Fanka BB :)
Madzia a moze poprostu to mleko Bartusiowi nie smakuje. Wcale sie nie dziwie, bo Nutramigen jest obrzydliwy. Moj Pawelek tego tez nie chcial pic. A jak dostal Bebiko to 120 na raz zjadl.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Madzia a moze poprostu to mleko Bartusiowi nie smakuje. Wcale sie nie dziwie, bo Nutramigen jest obrzydliwy. Moj Pawelek tego tez nie chcial pic. A jak dostal Bebiko to 120 na raz zjadl.
No dam mu to bebiko niech sie dzieje co chce,wytłumacze pediatrze ze nie chce mi pic,ja juz sama niewiem tak mi ładnie przybierał jadł,a tu nagle takie cos Boze same problemy.
A Franek w sumie nie wybrzydza tylko te kaszki mu nie podeszły. Ale z bobovity je ile mu się da. Dziś był wyraźnie oburzony że deserku nie było ale u nas na wsi nie można było dziś dostać. Dopiero jak pojedziemy do miasta to kupimy więc musimy się przemeczyć. Dwa dodatkowe razy mleko jadł z powodu braku słoiczka teraz śpi już z pozostałą dwójka. Jak on uwielbia ich wygłupy, śmieje się w głos i piszczy z tego powodu ja zaraz idę peelingiem potraktować całe ciało jakiś relaks mi się należy a po za tym M.nastawiony na amory więc trzeba się wypicować.
reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Witam wieczorem u nas na razie małej nie smakuje banan, strasznie się przy nim krzywi, apetyt jej wrócił także jest dobrze. Po za tym wychodzi druga jedyneczka i dzisiaj pierwszy raz obróciła się Natalka z plecków na brzuszek