SylusiaSW
Kochająca:)
ramari dzieki poczytam. Też mam Canpola krągły i dup.... , mam Nuby i Avent anatomiczny i też nic. A chciałabym żeby była mała alternatywa dla cyśka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie
kurczaczek nie wiem co z moim dzieckiem, spi i spi!! obudzil sie tylko na cyca i znow nyny, moze to przez ta pogode... albo masc na odparzenia pomogla i juz nie ma co go meczyc...
mielismy isc na spacerek a cosik zimno i deszczowo i sama nie wiem, isc czy nie, niby nie pada, jak myslicie? prawie 17 stopni na termometrze
ja własnie też ostatnio myślałam o niej i Bartusiu...ma nadzieję, że wszystko w porządku..Zastanawiam sie jeszcze co u Madzia84? wie moze ktos cos?