reklama
Madzia bardzo sie ciesze ze operacja Bartusia powiodla sie i ze z malutkim jest juz duzo lepiej. Trzymam rowniez kciuki, ze nastepna operacja bedzie juz ostatnia, jaka Bartus bedzie musial przejsc. Duzo zdrowka zycze Bartusiowy a Tobie i mezowi wytrwalosci i sily. Super ze jestescie juz w domku i wcale sie nie dziwie ze przyzwyczailas Bartusia noszenia na rekach, po tym co maluszek przeszedl tez bym go wiecznie nosila na raczkach.
Neska pociesze Cie ze za jakies 2 lata juz o porodzie nie bedzies myslala tak zle
Ja znowu po pierwszym porodzie ( a byl okropny dlugi i bolacy) odrazu mogalabym w ciaze zachodzic i miec nastepne dziecko, ale im Pat stawal sie starszy tym bardziej slabla moja ochota na kolejne dziecko, i o malo nie skonczylismy tylko na jednym. Jak juz sie znowu ma wieksza swobode, bo dziecko juz bezpieluchowe i samo sporo potrafi zrobic, to jakos ciezko sie przelamac na znowu nie przespane noce, setki zmian pieluch, i niemowle wiecznie wiszace na piersi
Neska pociesze Cie ze za jakies 2 lata juz o porodzie nie bedzies myslala tak zle
Ja znowu po pierwszym porodzie ( a byl okropny dlugi i bolacy) odrazu mogalabym w ciaze zachodzic i miec nastepne dziecko, ale im Pat stawal sie starszy tym bardziej slabla moja ochota na kolejne dziecko, i o malo nie skonczylismy tylko na jednym. Jak juz sie znowu ma wieksza swobode, bo dziecko juz bezpieluchowe i samo sporo potrafi zrobic, to jakos ciezko sie przelamac na znowu nie przespane noce, setki zmian pieluch, i niemowle wiecznie wiszace na piersi
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Zasłużył sobie Nasz Skarbus,teraz go bujam w wózku,ciekawa jaka bedzie noc.Wieczorkiem przesle Wam zdj Naszego słodziaka;-)
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Witajcie
Nie znamy się ale chciałam Wam napisac tylko, że Mazia w poniedziałek urodziła synka oboje czuja się bardzo dobrze malutki jednak zamiast Antoś ma na imię Jaś
Wszystkim Was serdecznie gratuluje maleństw i życze dużo zdrówka
Pozdrawiam
Nie znamy się ale chciałam Wam napisac tylko, że Mazia w poniedziałek urodziła synka oboje czuja się bardzo dobrze malutki jednak zamiast Antoś ma na imię Jaś
Wszystkim Was serdecznie gratuluje maleństw i życze dużo zdrówka
Pozdrawiam
SylusiaSW
Kochająca:)
ba1983 gratuluję! I z terminami tak juz jest, połowa z nas czyli marcówek powinna przenieść się do lutówek, ale za bardzo jesteśmy chyba już zżyte
Madzia kochana super że jesteście w domku i że Bartuś czuje się lepiej. Dziewczyny dopiero co zastanawiały sie co u was! Na rękach możesz go nosic cały czas bo jemu się należy! Trzymam kciukaski i witam ponownie!Czesc laseczki,witam po długiej nieobecności.Dzisiaj wróciliśmy ze szpitala.Synus cudowny normalnie cukiereczek,dopiero zasnoł,jest róznica jak przed operacją i po.Wizyte mamy za miesiec,a jak bedzie miał 5miesiecy to nastepna miejmy nadzieje ze ostatnia operacja.ładnie pije z butelki,ale niestety ma kolki i musze herbatke kupic taka ułatwiającą trawienie,szkoda mi ale damy rade.Bartus robi przesłodkie minki,ale moja wina to ze nauczyłam go noszenie na rekach.Teraz mam czas na BB normalnie stęskniłam sie za Wami mam duzo do nadrobienia.Buziolki dla Was:-)
Witaj z powrotem :-) Życzę dużo zdrówka Bartusiowi!!! Teraz już będzie tylko lepiejCzesc laseczki,witam po długiej nieobecności.Dzisiaj wróciliśmy ze szpitala.Synus cudowny normalnie cukiereczek,dopiero zasnoł,jest róznica jak przed operacją i po.Wizyte mamy za miesiec,a jak bedzie miał 5miesiecy to nastepna miejmy nadzieje ze ostatnia operacja.ładnie pije z butelki,ale niestety ma kolki i musze herbatke kupic taka ułatwiającą trawienie,szkoda mi ale damy rade.Bartus robi przesłodkie minki,ale moja wina to ze nauczyłam go noszenie na rekach.Teraz mam czas na BB normalnie stęskniłam sie za Wami mam duzo do nadrobienia.Buziolki dla Was:-)
A mnie rozkłada jakieś przeziębienie Gardło mnie boli i czuję, że jutro będę mieć wielki katar Chodzę w maseczce, żeby Kubka nie zarazić
Hej dziewczyny ja tylko na chiwlke bo mala akurat spi. Chcialam zapytac zo tam z mysza m urodzila? Bo nie mam czasu was czytac. A strasznie je kibicuje bo mialysmy ten sam termin a ja juz z corcia w domku od poniedzialku. Trzymajcie sie:*
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Nasz smyk wykąpany,wypił mleczko i da lam mu jeszcze herbatki na kolki biedak płakał i sie zwijał w kłębuszek.Teraz śpi.:-)