reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
A ja mam doła.. Od wczoraj wieczorem mam mało pokarmu, nawet w nocy cyce nie były jakoś specjalnie pełne :-( Boże czy to oznacza, że powoli nadchodzi koniec mojego pokarmu?? Wcześniej miałam dużo pokarmu, czasem to mi mało co cycek nie pękł, jak Olek dłużej spał. A teraz nie wiem co się dzieje:-(
Ja mam dokladnie to samo!!!!! w nocy jadł co godzine !!!!!!!!!!! normalnie go do lozka wzielam do siebie bo nie wyrabiałam !! cycki miękkie on troche pojadł i usnąl na godzine koszmar !!!!!! Najgorsze jest to ze jak go nakarmiłam to on chcial dalej i dałam mu z drugiego cycka ( zawsze sie najdał z jednego ) i on chciał dalej!!! kurde tez niewiem co robić. Niby ssie co chwile to powinno byc coraz wiecej tego mleka Ja niewiem jak niektorym mamom udaje sie utrzymac laktacje rok albo dwa :/ (
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Kochane, u mnie od początku nie ma mleka, ale widać taki mój urok, jest go trochę więcej, ale dla córci za mało.
Słyszałam, że może przyjść po jakimś czasie kryzys, zastój w cycach i to podobno mija, także być może to jest właśnie to.
Słyszałam, że może przyjść po jakimś czasie kryzys, zastój w cycach i to podobno mija, także być może to jest właśnie to.
I ja 2 w 1 :-(ale czuje sie znow fatalnie, nie moglam spac w nocy- w sumie bez powodu, boli mnie podbrzusze, jest mi niedobrze, czysci mnie i na dodatek Mały mało ruchliwy, zaczynam sie coraz bardziej tym wszystkim martwic :-( co prawda to 4 dni po terminie, ale to oczekiwanie juz mnie coraz bardziej stresuje:-(
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Tak, ten z jedną dziurka jest najwolniejszyTak mam Aventu butle i jest okropnie mała zawsze się krztusi! Czyli kupić smoczek taki z 1 dziurką? Hym nie znam się bo moja starsza nie tolerowała wogóle smoków i karmiłam od razu łyżeczką albo strzykawką
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
czesc laski...widze u Was zaczyna sie cos powoli dziac
Mnie tylko mocniejsze bóle na @ z rana meczyły a tak to nic. Wieczorem tylko mdli...
Obym tez na dniach sie rozpakowała
Mnie tylko mocniejsze bóle na @ z rana meczyły a tak to nic. Wieczorem tylko mdli...
Obym tez na dniach sie rozpakowała
Cześć marcówki,
ja też nadal 2 w 1. Nocka słaba, brzuch bolał, jakieś kolki, wtedy to już nawet się nie da przekręcić na drugi bok.
Zjadłam śniadanko i jade na uczelnię na chwilę, ostatni raz mam nadzieje, bo znowu włazić na to ostatnie piętro, ja już nie mam siły. Jakaś słaba dzisiaj jestem, może potem się rozbudzę.
Marcóweczki, dzisiaj pełnia, to działamy! Może któraś się rozpakuje. Ja u siebie oznak nie widzę, tyle że brzuch bardziej bolał w nocy i rano i gorsze samopoczucie, ale to pewnie nic nie znaczy.
Miłego dzionka.
ja też nadal 2 w 1. Nocka słaba, brzuch bolał, jakieś kolki, wtedy to już nawet się nie da przekręcić na drugi bok.
Zjadłam śniadanko i jade na uczelnię na chwilę, ostatni raz mam nadzieje, bo znowu włazić na to ostatnie piętro, ja już nie mam siły. Jakaś słaba dzisiaj jestem, może potem się rozbudzę.
Marcóweczki, dzisiaj pełnia, to działamy! Może któraś się rozpakuje. Ja u siebie oznak nie widzę, tyle że brzuch bardziej bolał w nocy i rano i gorsze samopoczucie, ale to pewnie nic nie znaczy.
Miłego dzionka.
k_aralajna
Fanka BB :)
witam dziewczynki:-)
my bylismy dzis zarejestrowac naszego szkraba
za 3 tyg bedzie mial pesel dzis zawiezlismy dokumenty do pracy a potem (jeszcze nie wiem kiedy) bedziemy zalatwiac becikowe, wiecie moze ile na to mamy czasu? bo ja musze zalatwiac w mojej miejscowosci i nie wiem kiedy zdecydowac sie jechac z malym na pare dni...
co do pisania to naprawde malo czasu przy dziecku, teraz moj lezy spokojnie,chyba super masc na odparzenia podzialala:-) ale generalnie to jakis spokojny to on nie jest... a czasem to jestem tak zmeczona ze wieczorem ide spac zaraz po nim;-)
milego dnia i zeby juz wszyskie niebawem sciskaly swoje maluchy
my bylismy dzis zarejestrowac naszego szkraba
za 3 tyg bedzie mial pesel dzis zawiezlismy dokumenty do pracy a potem (jeszcze nie wiem kiedy) bedziemy zalatwiac becikowe, wiecie moze ile na to mamy czasu? bo ja musze zalatwiac w mojej miejscowosci i nie wiem kiedy zdecydowac sie jechac z malym na pare dni...
co do pisania to naprawde malo czasu przy dziecku, teraz moj lezy spokojnie,chyba super masc na odparzenia podzialala:-) ale generalnie to jakis spokojny to on nie jest... a czasem to jestem tak zmeczona ze wieczorem ide spac zaraz po nim;-)
milego dnia i zeby juz wszyskie niebawem sciskaly swoje maluchy
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
dziewczyny a ja mam pytanko.
jak liczy sie wiek dziecka?
dzisiaj suwaczek pokazuje 4 tygodnie.
ale dzisiaj jest 30, a moj Pawel urodzil sie 2. czyli kiedy on ma miesiac?
2 kwietnia czy dzisiaj?
jak liczy sie wiek dziecka?
dzisiaj suwaczek pokazuje 4 tygodnie.
ale dzisiaj jest 30, a moj Pawel urodzil sie 2. czyli kiedy on ma miesiac?
2 kwietnia czy dzisiaj?