Y
yra245
Gość
dla pocieszenia ja twardą macicę twardy brzuch jak kamień miałam od 25 tygodnia. i tylko więcej nospy i magnezu miałam łykać. z nospy zrezygnowałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej
zaraz ide na usg glowki ale dzis jak na razie dzien fatalnie
pawelek odparzyl pupke i non stop placze... bidulek a moglam moze tego sudocremu uzywac tak jak chcialam od poczatku... a w szpitalu namieszali i powiedzieli ze nie, wiec kupilam f18, kolezanka ma jakas super masc robiona w aptece wiec stas podjedzie do niej i zobaczymy bo tak mi szkoda maluszka:-(
ja przemywam mojemu buzie wewnatrz, gazikiem jakos dajemy rade, tak zalecaly polozne
jejuuuuu...
Szymek szaleje...od 9 nie śpi, raz się zdrzemnął na 5 minut i koniec
a ja już padam ze zmęczenia
też mam specjalną maść robioną w aptece - znajoma mi wykupiła bo na jej dzieciaka działało i odparzenia znikały... na szczęście nie miałam okazji jej użyć mały ma śliczną pupcie (odpukać by nie zapeszyć:-))... na co dzień używam Kremu S.O.S. z NIVEA
ech...znam ten ból.... Mikołaj jak wstaje rano (po 6 lub po 8) to później potrafi nie spać nawet do 15. Tylko spacery wtedy pomagają - niestety ostatnio cos zimno
Jeśli chodzi o dokarmianie ... ja mam mnóstwo mleka...tak co 3-4godziny odciągam po 120ml (z obu piersi)... jednak boję się że pokarm ten jest małowartościowy bo mały jak je w nocy to opróźnia obie piersi i chyba mu mało robię mu mieszanki raz dziennie - pół na pół - moje mleko i modyfikowane.
w dodatku mama dziś mnie nastraszyła że u kobiet po cesarce pokarm właśnie jest mało treściwy a i potrafi zanikać ... wiecie może jak wzbogacić mleko w cycu???