reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej

pawelek odparzyl pupke i non stop placze... bidulek a moglam moze tego sudocremu uzywac tak jak chcialam od poczatku:

ja uzywałam z Julcia non stop sudocremu, na szkole rodzenia tak doradzili, smarowałam tylko okolice odbytu zawsze po kupce, raz tylko mialam z pupką kłopot jak pojechałam na kilka dni do rodziców i zapomniałam tego kremu, naprawde jest rewelacyjny w zapobieganiu odpazen, takze polecam :)

reklama
Mój Nikodem to samo zero snu pierwszy raz się tak zdarzyło naszczęście babcia przyjechała i wzieła go na spacer to zasną ciekawe na jak długo.

Marcia moze i tak, ale tydzien temu tez tak spuchłam, panie w sklepie tez mowily ze urodze na dniach a tu nic...takze nie wiem czy to do konca prawda;)
jutro wszystko sie okaze na ktg, i tak sobie mysle ze moze i lepiej byłoby na swieta bycx w szpitalu, ominie mnie to całe zamieszanie swiateczne hehe :)
kurcze zazdroszcze |Dronce tak szybkiej akcji, ja tez tak chce !!! :)))

Neska dziekuje za informacje :) bardzao mnie podniosły na duchu !! :***

Ja puchne juz od tygodnia regularnie i co? NIC:wściekła/y: Wiec nie wiem czy to znak zblizającego sie porodu, ale mocno watpie:-(
kaaha wielkie gratulacje, jednak mnie wyprzedzilas :-D
naughty&happy mi najbardziej w nocy dokucza bol w lewej pachwinie i bol kosci lonowej koszmar- nie moge sie przekrecac :no:
dobra zbieram sie do lekarza, pewnie nic nowego nie uslysze, zaczynam wierzyc w termin 1 kwietnia :zawstydzona/y:

Wróciłam z kontroli w szpitalu. Na szczęście położna mnie pocieszyła. Główka jest już nisko wyczuwalna i szyjka przepuszcza jeden palec, może nawet w nocy się ruszy:tak:. Jutro z rana mam przyjechać jakby nic się nie działo, dadzą mi jakieś zastrzyki by szybciej było. Do spotkania z maluszkiem coraz bliżej :-) Trzymajcie za nas kciuki.

naughty&happy- W czwartek u mnie też jeszcze nie było widać żadnego postępu, a zbadała cię? Bo u mnie na KTG tez skurczy brak, ale szyjka się już przygotowuje:tak:

ho ho ho no to piękne wieści przywiozłaś ze szpitala :) Przy okazji i mnie pocieszyłaś ! Skoro u Ciebie w czwartek była cisza (a masz termin 2 dni przede mną) to ja spokojnie czekam:)

Mnie nie badała w piątek tylko ktg zrobili i pani dr sprawdziła zapis ...

Ciebie położna bada? Czy lekarz prowadzący?

Mnie moja dr straszyła w zeszłym tygodniu, że jeśli do 5 doby po terminie nie wykluje się Anthony to będą szaleć z jakimiś zastrzykami (grrr!) A Tobie co chcą wstrzykiwać Monia84? Oxy?

Mysza M łącze się w bólu !

dziewczyny nie mam czasu was nadrabiac, moze juz o tym pisałyscie ale poradzcie mi: maleństwo w 2 dobie zycia wogóle nieche jesc ,jak zjadła dzis o 8.00 tak to tej pory nie jadła i cały czas spij. czy to normalne. poradzcie:)

ho ho ho no to piękne wieści przywiozłaś ze szpitala :) Przy okazji i mnie pocieszyłaś ! Skoro u Ciebie w czwartek była cisza (a masz termin 2 dni przede mną) to ja spokojnie czekam:)

Mnie nie badała w piątek tylko ktg zrobili i pani dr sprawdziła zapis ...

Ciebie położna bada? Czy lekarz prowadzący?

Mnie moja dr straszyła w zeszłym tygodniu, że jeśli do 5 doby po terminie nie wykluje się Anthony to będą szaleć z jakimiś zastrzykami (grrr!) A Tobie co chcą wstrzykiwać Monia84? Oxy?

Mysza M łącze się w bólu !

W czwartek i dzisiaj badała mnie położna Buczyńska. Ze swoją lekarką nie widziałam się od 18 marca, dopiero jutro z rana spotkam się z nią w szpitalu. Jak już pisałam to u mnie KTG tez nic nie wykryło. Mam wrażenie, że to KTG dla lekarzy jest jakąś wyrocznią :dry: Te zastrzyki to chyba z oksy:baffled:, mnie to już wszystko jedno ja chcę już rodzić:wściekła/y:

reklama
kaaha - koniecznie obudz maleństwo na jedzenie. Nie może miec takiej długiej przerwy, bo może dostać coś jak "śpiączka". Koleżanka musiała ze swoim do szpitala jechac, bo sie obudzić nie chciało. Tam mu podawali glukoze i coś tam jeszcze robili i dopiero go dobudzili

Do góry