reklama
Marcia zapraszam na drożdzówki mam ich z 60 hahahaD
Ja też poproszę
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
to ja prosze z budynie i serem ! Piekarnie masz? hihi
No prawie jak piekarnia
Robimy z mamą raz na jakis czas , a ze u nas duzo ludzi w domu to musimy duzo zrobic.Ja jestem w stanie z 10 zjesc.Pyszne są.
Lecę na rozmowy w toku i obiadek(zapiekanka ziemniaczana i maslanka mhmhm) dobry temat dzisiaj
Robimy z mamą raz na jakis czas , a ze u nas duzo ludzi w domu to musimy duzo zrobic.Ja jestem w stanie z 10 zjesc.Pyszne są.
Lecę na rozmowy w toku i obiadek(zapiekanka ziemniaczana i maslanka mhmhm) dobry temat dzisiaj
ja tylko cytuję dziewczyny z forum i lekarzy pediatrów;-)Ee tam fiolkowa jakie bakterie? bakterie są wszędzie.Ja tam nie bede przesadzac.Pampersy tez masz w opakowaniu i na pewno pelno tam bakterii ,wszedzie są bakterie. ja sie tym w ogole nie przejmuje.Bo bym zeswirowała chyba.Ale widaomo kazdy robi jak chce.
Moniska no super opowiesc!!
Marcia ja polecam tantum verde.
Dzięki...u mnie dziady w domu sie pochorowały i jakoś na mnie przerzucili paskudztwo ;-) Ale nie dam sie!
ale bym zjadła coś słodkiego ulalal...
Ja nie wiem czy Tantum Verde można zażywać w ciąży. Ja miałam dwa razy zapalenia gardła i Propolki ani Angin-Hell niestety nie pomogły, tylko antybiotyk. To może ty spróbujesz, przynajmniej bezpieczne te leki.
reklama
Ja nie wiem czy Tantum Verde można zażywać w ciąży. Ja miałam dwa razy zapalenia gardła i Propolki ani Angin-Hell niestety nie pomogły, tylko antybiotyk. To może ty spróbujesz, przynajmniej bezpieczne te leki.
Ekord jasne ,ze mozna mi sam lekarz to zaproponowal.Zreszta na ulotce tez chyba pisze ,ze mozna.W tantum verde nie ma nic niebezpiecznego