reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
No prawie jak piekarnia:D

Robimy z mamą raz na jakis czas , a ze u nas duzo ludzi w domu to musimy duzo zrobic.Ja jestem w stanie z 10 zjesc.Pyszne są.

Lecę na rozmowy w toku i obiadek(zapiekanka ziemniaczana i maslanka mhmhm) dobry temat dzisiaj:D

Ee tam fiolkowa jakie bakterie? bakterie są wszędzie.Ja tam nie bede przesadzac.Pampersy tez masz w opakowaniu i na pewno pelno tam bakterii ,wszedzie są bakterie.:D ja sie tym w ogole nie przejmuje.Bo bym zeswirowała chyba.Ale widaomo kazdy robi jak chce.

Moniska no super opowiesc!!

Marcia ja polecam tantum verde.
ja tylko cytuję dziewczyny z forum i lekarzy pediatrów;-)

Dzięki...u mnie dziady w domu sie pochorowały i jakoś na mnie przerzucili paskudztwo ;-) Ale nie dam sie!

ale bym zjadła coś słodkiego ulalal...

Ja nie wiem czy Tantum Verde można zażywać w ciąży. Ja miałam dwa razy zapalenia gardła i Propolki ani Angin-Hell niestety nie pomogły, tylko antybiotyk. To może ty spróbujesz, przynajmniej bezpieczne te leki.

no a jak wiadomo co lekarz jak i co czlowiek to inna opinia:).Ja sie sugeruje doswiadczeniem moje mamy ktora nas 3 wychowala i nigdy nic nie prasowała.I wyrosliśmy jakos.:))))

reklama
Ja nie wiem czy Tantum Verde można zażywać w ciąży. Ja miałam dwa razy zapalenia gardła i Propolki ani Angin-Hell niestety nie pomogły, tylko antybiotyk. To może ty spróbujesz, przynajmniej bezpieczne te leki.

Ekord jasne ,ze mozna mi sam lekarz to zaproponowal.Zreszta na ulotce tez chyba pisze ,ze mozna.W tantum verde nie ma nic niebezpiecznego:)

Do góry