Urodzilam córkę, dziś 5 marca o 4.13. Było ciężej niż z synkiem, choć stosunkowo szybko. Teraz mam kroplowe bo ze względu na zastrzyki które brałam z heparyna mam teraz trochę krwotok. Pozdrawiam Was brzuchatki i mamuski. Aha mała waży 3.780 i ma 51cm. Ciegle przy cycu
Renif wielkie gratulacje!!! wracaj szybko do pełnej sprawności.
Hej Dziewczynki.My od wczoraj jesteśmy już w domciu,Kubuś na szczęście jest zdrowy jak ryba,pięknie ssie cycochy mleko na szczęście mam...nawet nadmiar))gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom i czekam na resztę marcowych bobasków.Nie będe miała teraz dużo czasu na pisanie,w miarę możliwości napisze opowieść z porodówki jak znajdę chwilę...Ściskam was mocno...
Super że jesteście już w domu i zazdroszczę, że możesz już synka tylić w ramionach.Zagladaj do nas często oczywiście w miarę możliwości.
adalina A przy Julku mialas te zapowiadajace czy tak cie od razu zlapaly prawdziwe???
Za chwile uciekam spac!!! Ostatnio spie 24 na dobe...
Kochana ja tez mam ostatnio taka melodię do spania.
A tak w ogóle to witam Was kochane.
U mnie nocka taka sobie, strasznie mi było gorąco i przez to nie mogłam spać. Dzisiaj zauważyłam że moje upławy mają konsystencję galarety ale sa bezbarwne więc nie wiem czy to może być czop i po zatym mam jakieś takie dziwne bóle w środku tyłka, najbardziej jak chodzę. Jakieś to dziwne wszystko jest....